ANIE ADINIE VITAMINS STORE

Saturday, 11 October 2014

FREE MEMBERSHIP DENGAN PEMBELIAN ESP PADA PROMOSI OCTOBER NI BUY 6 FREE 1

October ni promosi sangat gempak,!!
HOT SELLING produk  !!

So mesti ada yang tengah fikir-fikirkan nak beli ESP kan..
Nak beli 1  tapi alang-alang tengah murah,
Nak beli 2 ,3, 4  pun tengah berfikir panjang ni..
Dari dok fikir-fikir jak meh sini sy bagi cadangan buat pengemar ESP ..!!

Alang-alang beli 2-3 jar jak..
Beli lah 6 sebab dapat free 1 tau..
Apa banyak sangat takut plak nanti expired ..?
Mesti sempat habiskan semua tu..
1 canister boleh guna sebulan lebih ,
7 caninster boleh guna dekat setahun..
lagi pula lama expired lg ni ...!!!
Kalo tak pun boleh beli
dan jualkan pada saudara mara,kawan-kawan serta rakan sepejabat kita..
Meh sy ceritakan tentang kelebihan beli pada musim promosi ni




KELEBIHAN BELI ESP MUSIM PROMOSI NI 

1.Harga yang murah 
2.Dapat free membership untuk seumur hidup
3.Belian produk pada harga ahli
4.Boleh guna ESP ni dalam jangka masa yang lama (lambat expired)
5.Dapat bonus pada bulan hadapan


Hebat bukan beli pada waktu promosi ni ..
jom pakat ramai-ramai untuk beli ESP pada waktu promosi..
Memborong dan sihat dengan ESP shaklee ..!!


-----------------------------------------------------


PEMBELIAN ,PERTANYAAN DAN KONSULTASI HUBUNGI :

ANIE ADINIE 
ID 950762
SMS/WHATSAPP 010-7907731


No comments:

Popular Posts

Translate