ANIE ADINIE VITAMINS STORE

Monday, 3 November 2014

KELEBIHAN SET BERPANTANG SHAKLEE

ASSALAMUALAIKUM~

Entry kali ni  memang sesuai bagi ibu-ibu yang dah nak bersalin,tak tahu nak berpantang macam mana..terutama buat ibu-ibu yang bakal melahirkan anak pertama..Tak da pengalaman lagi nak berpantang macam mana..kalo yang tinggal dekat dengan ibu/ibu mertua senang lah sebab akan di bantu oleh ibu-ibu kalian..tetapi bagi yang tinggal jauh dari family berpantang sendirian sahaja sangat sesuai lah gunakan set berpantang shaklee ni ..bukan sahaja jimat malah ia mudah di ambil...Hanya guna produk shaklee sahaja dan tak perlu ambil jamu lagi..






KELEBIHAN SET BERPANTANG(BASIC)
Walaupun banyak jenama produk lain..Set berpantang tetap menjadi pilihan ibu-ibu yang berpantang kerana kelebihan produk yang terbaik dan semulajadi malah ia sangat jimat (rata-rata produk guna 4-6 bulan).

1. VITA LEA
-Pelengkap nutrisi -Melindungi fungsi organ-Mengandungi zat besi yg sangat penting dalam pembentukan sel darah merah.Kekurangan zat besi blh menyebabkan ibu pucat,letih dan lesu serta tidak bermaya.(Vita lea xblh di ambil dgn minuman bersusu kerana ia akan mengurangkan efisinsi penyerapan zat besi oleh badan)


2. B COMPLEX
-Membantu menstabilkan hormon badan kita
-Meredakan stress.
-Membantu lebih bertenaga
-Menukarkan makanan kpd tenaga
-Mencegah anemia
-Meredakan sengugut

3. ZINC COMPLEX
-Ibu2 yg tidak makan ikan haruan atau pati ikan haruan zinc complex adalah pengganti yg tepat kpd makanan tersebut.
-Galian yg sgat penting dlm membantu proses pemulihan.
-Membantu proses baik luka dalam badan kita terutama luka dalaman (rahim).
-Mengurangkan masalah rambut gugur

4.VITA-C
-Menguatkan sistem imun
-Sebagai antibiotik semulajadi
-Sebagai anti-stress

Untuk set berpantang lengkap  boleh  tambah ESP ,OSTEMATRIX ,ALFALFA,LECITHIN untuk kesan lengkap semasa berpantang..


-----------------------------------------------------
HUBUNGI SY SID TERHEBAT ANDA :

ANIE 
SMS/WHATSAPP 010-7907731




No comments:

Popular Posts

Translate