ANIE ADINIE VITAMINS STORE

Thursday, 13 November 2014

KENAPA HARUS MENJANA PENDAPATAN BERSAMA SHAKLEE

ASSALAMUALAIKUM~

Peningkatan taraf hidup semakin tinggi di abad ini.
Semuanya naik harga,semuanya kena gunakan duit..Tak da benda yang free..Nak masuk tandas pun kena bayar juga..Rm0.20 tau..!! 
Kalo bergaji 1K - 2K tu belum tentu cukup..Apatah lagi yang bergaji RM700- Rm800 je..
Memang cukup-cukup makan jak..
Bila dah gaji belum tentu dapat simpan ..Tetiba ada emergency contohnya kereta rosak ,tayar pancit dan sebagainya, tak tahu mana nak cari duit..
Itulah sebab kenapa kita perlu cari SIDE INCOME ..Kena ada saving untuk kita time emergency..Taraf hidup makin tinggi kita kena kejar setiap impian kita dan memenuhi kehendak hidup kita.

Saya mahu kenalkan kamu SIDE INCOME yang terbaik yang pernah saya ikut..
Bisnes yang saya maksudkan ialah BISNES SHAKLEE ...
Kenapa bisnes shaklee? Apa kelebihan join bisnes shaklee ? Teruskan membaca..Saya terangkan kepada kamu 1 per 1.
Bila bercakap tentang shaklee masih ramai orang di luar sana yang tidak tahu tentang syarikat nie..
Walaupun shaklee sangat lah popular di FB nie..(populer ker??popular lah ..)
Dan ada juga  yang kenal dengan produk shaklee tetapi 
masih ramai yang tidak tahu bisnes shaklee macam mana..Menguntungkan ker?
Sebenarnya bisnes shaklee ni mudah jer...(Susah bagi orang yang nak cepat kaya dan malas berusaha)


KENAPA BISNES SHAKLEE?

-Produk shaklee telah lama berada di pasaran.
-Produk 100% semualajadi 
-Sistem yang adil (tiada istilah goyang kaki,dan bonus di kira mengikut usaha kita sendiri)
-Bayaran bonus direct di bayar ke akaun downline-downline.
-Produk yang murah 
-Penjualan produk yang menguntungkan 


KELEBIHAN JOIN BISNES SHAKLEE

-Boleh beli produk pada harga ahli 
-Penjimatan sehingga 33%
-Boleh mula kumpul point hasil dari pembelian produk untuk penentuan bonus bulan hadapan.
-Berpeluang mendapat reward yang pihak shaklee suda tetapkan  (CASH , CAR,CONVENTION)
-Berpeluang join GROUP hebat kami...banyak info bisnes shaklee dari kami.
-Tanpa perlu modal yang besar untuk memulakan bisnes shaklee..
-Tanpa perlu maintain point.
-Tidak perlu ada downline untuk menikmati bonus (tapi kalo ada lebih bagus)
-Jana pendapatan 4,5,6 angka sebulan.





MACAMMANA CARA MENJANA PENDAPATAN BERSAMA SHAKLEE??

1. Membuat pembayaran pendaftaran RM65.00 + RM10 (semenanjung ) atau RM20 (sabah &sarawak) kos penghantaran STARTER KIT (catalog,busines manual dan product guide.ATAU 

Keahlian free dengan pembelian produk shaklee melebihi 200 point (dalam lingkungan Rm670 ).


2. Selepas pendaftaran sy akan add kamu kedalam Family group FB dan WHATSAPP sy dan juga GROUP-GROUP HEBAT.

Tujuan saya add anda ke situ untuk tujuan guide dan pantau perkembangan anda.Group yang banyak info-info pasal bisnes , dan skill-skill marketing  dan sebagainya.

3. Anda boleh mulakan dengan serta-merta setelah pendaftaran di buat.Kumpul point sebanyaknya untuk memudahkananda mendapat bonus 4,5,6 angka sebulan. 
Pembayaran bonus akan di bayar setiap pertengahan bulan.




KEBAIKKAN BERBISNES SHAKLEE

Tanpa perlu keluar rumah untuk cari pelanggan
-Banyak orang yang malu untuk memperkenalkan sesuatu bisnes secara bersua muka,dan ada juga seperti suri rumah tidak dapat keluar untuk berjumpa pelanggan.Kita hanya perlu beriklan mengunakkan medium yang telah tersedia di era sekarang..Zaman sekarang dah canggih boleh gunakan medium paling biasa kita dengar iaitu FB..atau boleh juga berjinak-jinak mengunakan blog.

Tanpa perlu buang masa
-Ramai para suri rumah mahupun penguna FB  di luar sana yang buang masa scroll Fb dan membaca posting-posting kawan-kawan..Jika di isi dengan waktu yang terbuang dengan tabiat tidak berfaedah apa kata isi dengan berbisnes shaklee..cari pelanggan dengan BERFB..Sambil jaga anak di rumah bertambah jugalah pendapatan kita kan..Tidak lah perlu mengadap komputer mahu pun Hp Berjam-jam cukuplah sekadar kita luangkan 5 -10 minit waktu2 kita rehat untuk share kebaikkan produk shaklee .

Tanpa perlu menyimpan stok yang banyak
-Ramai yang berfikiran bila nak berbisnes kena ada stok yang banyak untuk berbisnes.Kita  tidak perlu untuk menyimpan stok yang banyak jika tidak mempunyai modal.Jika anda mendapat permintaan terhadap produk anda hanya perlu log in ke Web shaklee untuk membuat pembelian dan Produk yang anda oder akan terus ke Alamat yang anda berikan.

Tanpa sistem piramid
-Dalam bisnes shaklee,bukan sistem piramid.Sistem yang sangat adil..tiada istilah "upline goyang kaki downline kerja keras dan upline yang untung".Salah tu..!! Dalam shaklee siapa berusaha dia yang akan dapat lebih.Walaupun dowline tetapi kalo lebih rajin dari upline ,downline boleh naik pangkat dulu dari upline.





JOM SERTAI KAMI SEKARANG !!

Tak kira siapa kita? Apa kerja kita sekarang? Tahap pendidikan? Status latar belakang keluarga? Itu semua tak penting. Yang penting adalah SEMANGAT, KEYAKINAN DIRI, KOMITMEN, USAHA dan PERCAYA PADA DIRI SENDIRI. Itu akan membuatkan kita berjaya capai cita-cita. 

Dengan kelebihan menjadi ahli Shaklee yang telah ditawarkan. Tiada lagi alasan untuk tidak berjaya.Tiada apa yang mustahil. Jadikan realiti untuk buat Umrah/Haji, pergi keliling dunia, memandu kereta lebih selesa, rumah idaman, bantu ibu ayah, berikan segala yang terbaik untuk anak, dan simpanan jutaan ringgit. Do not live with your dreams. Turn its into reality.


-----------------------------------------------------------
PERTANYAAN DAN KONSULTASI HUBUNGI :
YOUR THE BEST UPLINE TO BE
ANIE ADINIE 
ID 950762
SMS/WHATSAPP 010-7907731



No comments:

Popular Posts

Translate