ANIE ADINIE VITAMINS STORE

Friday, 12 December 2014

Kelebihan beli pada promosi shaklee collagen powder buy 3 free1 december ini..

ASSALAMUALAIKUM~

Selamat malam semua..!! Hari tu baru-bru shaklee ada umumkan lagi new promosi untuk bulan ni..
Sangat-sangat tidak sangka promosi collagen powder lagi...Tapi kali BUY 3 FREE 1...
Dan shaklee telah umumkan bahawa produk tu akan stop sementara..
Dalam 9-12 bulan,nak upgrade produk lah tu..!!


Shaklee suda umumkan sedia ,supaya peminat setia collagen powder buat stok awal-awal,takut macam kes vitamin C suatu ketika dulu tiada stok yang sangat lama,byk peminat vitamin c shaklee "frust" ...

Untuk kejadian itu berulang ,di nasihatkan peminat setia collagen powder untuk simpan kan stok yang mencukupi..Walapun tiada stok d branch shaklee tapi kamu ada stok sendiri..

KELEBIHAN BELI PADA PROMOSI COLLAGEN POWDER :

-Free sekotak collagen powder
-Dapat free membership
-Belian pada harga ahli
-Layak mendapat bonus 2 angka pada bulan hadapan

Harga sekotak ialah RM298.00
Belian 3 kotak RM894.00 
Dan dapat lagi free sekotak, jimat RM298.00




--------------------------------------

PEMBELIAN ,PERTANYAAN DAN KONSULTASI HUBUNGI
SID TERHEBAT ANDA :

ANIE ADINIE
ID 950762
SMS/WHATSAPP 010-7907731

No comments:

Popular Posts

Translate