ANIE ADINIE VITAMINS STORE

Tuesday, 10 February 2015

Promosi berganda-ganda febuary ini yang pasti mengegarkan hari-hari anda dari shaklee

Assalamualaikum~

Dah 10 hari dah masuk bulan febuary ni ,baru nak update apa yang promosi  .hihihi..korang dah tahu tak promosi bulan ni ?jeng...jeng..jeng ...~

Promosi bulan ni lagi hebat dari bulan-bulan lepas..sebab bulan ni promosi 4 jenis dari shaklee..heheh gegar tak ?tak gegar lagi tu ..sebab tak try lagi produk ni ..dah try kompem gegar  sebab dah jatuh cinta dan nak memborong terus ..hihh....

Promosi bulan ni ialah promosi 4 sekawan lah~ Produk yang promosi itu ialah OSTEMATRIX , VITALEA IRON FORMULA , VITALEA FOR CHILDREN DAN ADVANCE JOINT HEALTH TABLET.



Promosi Vitamin ni sy gelarkan promosi SET TULANG , SET KESIHATAN IBU DAN ANAK , ..
kompom terlajak laris ....!!!tunggu apa lagi Meh sini ambil kesempatan kita borongggg!!!


------------------------------------------------
PEMBELIAN ,PERTANYAAN DAN KONSULTASI HUBUNGI 
SID TERHEBAT ANDA :

NAMA FB : ANIE ADINIE 
ID: 950762
SMS/WHATSAPP 010-7907731
EMAIL: ADINIE_MZ@YAHOO.COM

No comments:

Popular Posts

Translate