ANIE ADINIE VITAMINS STORE

Friday, 10 April 2015

Set kurus shaklee yang harus ada dalam beg kemana pun kita pergi .

Assalamualaikum~

Sy nak share Vitamin yang Wajib sy bawa kemana pun iaitu Set kurus shaklee (LECTHIN  & ALFALFA )...Kenapa sy bawa kemana-mana sahaja..Kerana Set ini merupakan vitamin yang penting untuk mereka yang mahu turunkan berat badan.Sangat penting di bawa kemana-mana dan harus ada dalam pilbox .

Sy ni jenis suka makan,dan bila mood makan suda keluar,mulalah menjelajah untuk mencari makanan yang sedap-sedap .. nak halang nafsu makan ketika itu tersangatlah susah..yelah makanan sedap dah depan mata..Bila dah kenyang-kenyang baru terfikir "wah banyaknya aku makan,nak dietlah ni lepas ni ,berat nanti naik" ,tp bila sampai esoknya lupa suda untuk berdiet..lumrah manusia biasa sepertiku..so dengan adanya set ini ,lepas makan je terus kena telan ni untuk bertindak membakar dan membuang lelemak dari makanana kita makan.

Tapi Alhamdulillah ,Bertuah di perkenalkan produk ni shaklee ni ...dan vitamin pertama yang sy gunakan juga ialah SET KURUS shaklee (Lecithin & Alfalfa)..Dan fungsi yang sy perolehi dari set ni yang buatkan sy betul-betul jatuh cinta..Fungsinya BAKAR + BUANG . Bermula sy ambil set ni sy langsung tidak pernah diet walaupun makan dan makan terus..sebab bagi sy fungsi yang ada pada set ni betul-betul terbaik..berat sy tetap maintain 59kg -60kg jak..Syukur dengan adanya vitamin ni sy tidak perlu risau untuk makan lagi..kerana bagi sy suda memiliki "perisai" di dalam badan sy dengan vitamin ini..

Untuk nampak hasil yang hebat  dari set ini ,kamu kenalah ambil set ini di tambah dengan diet seimbang ,mengurangkan kuantiti makanan , cukup minum air ,kurangkan minuman berkafien dan bergas dan senaman ringgan sikit , In Sha Allah ini memudahkan lagi untuk dapat berat badan dan bentuk badan yang di inginkan.

lecithin ,alfalfa


Anda juga seorang kaki makan ? hobi ialah makan ? nak berdiet susah ? baju tidak muat? apa kata untuk anda juga mencuba set ini ..Walaupun ia nampak simple tetapi ia memberikan kesan yang menakjubkan ..
Dapatkan "Perisai" ini hari ni juga dengan agen berdekatan anda.


--------------------------------------------
PEMBELIAN ,PERTANYAAN DAN KONSULTASI HUBUNGI 
SID TERHEBAT ANDA : 


NAMA FB : ANIE ADINIE 
ID : 950762
SMS/WHATSAPP : 0107907731
EMAIL : ADINIE_MZ@YAHOO.COM


No comments:

Popular Posts

Translate