ANIE ADINIE VITAMINS STORE

Monday, 24 August 2015

10 sebab kenapa saya memilih shaklee sebagai bisnes terbaik

Assalamualaikum semua :)

Mesti ramai lagi d luar sana yang tidak tahu bisnes apa yang terbaik? bisnes online apa yang sesuai ?
Saya dulunya tidaklah berminat tentang bisnes shaklee apatah lagi ianya MLM..Asal dengar MLM mesti takut dan tidak berani mencuba..sebab sy selalu tengok bisnes MLM ni tidak kemana-mana..berusaha macam mana pun mesti upline untung dan syarikat gulung tikar.Dari pengalaman ibu bapa sy juga dulu pernah di tipu bisnes MLM ni.Takut pada bisnes MLM ni lagi kuat..

Syukur Alhamdulillah sy di bukakan hati untuk join bisnes shaklee.fikiran sy pasal MLM shaklee ni sebenarnya tidak sama mcm MLM lain..setelah sy lihat,ikuti perkembangan serta mencuba produk sy semakin berasa yakin berada di dalam bisnes yang betul..


Antara 10 sebab kenapa sy memilih shaklee sebagai bisnes terbaik :

1.MODAL YANG RENDAH
Modal untuk join bisnes shaklee sangat murah,iaitu rm69 sahaja untuk seumur hidup.Suri rumah yang tiada berpendapatan tidak terasa terbeban sangat untuk join keahlian bisnes.Hanya berbekalkan Rm69 boleh suda memulakan bisnes sendiri.

2.SISTEM YANG ADIL 
Sistem bisnes MLM shaklee sangat adil.Tiada istilah downline kerja keras upline goyang kaki dan uplne dapat untung berganda-ganda.Siapa nak berjaya dialah yang kena berusaha.

3.MENTOR YANG RAMAI
Dalam bisnes shaklee ni sangat ramai orang yang berjaya..tinggal kita nak FOLLOW dan DUPLICATE sahaja mereka yang berjaya dalam bisnes ni .

4.BISNES SECARA ONLINE
Sebagai suri rumah,masa untuk keluar rumah memang terhad,kena jaga anak lagi ,jaga rumah tangga lagi mana ada masa untuk jumpa-jumpa orang untuk berbisnes.Tetapi bisnes shaklee ni boleh kita lakukan secara online.share kebaikkan dan kelebihan produk sesama kawan kita secara online..dunia hari ni semakin maju,bisnes semua dihujung jari.Mudahkan..

5.KEBAIKKAN PRODUK
Tidak perlu di sangkal lagi,shaklee antara produk yang sangat terbaik.Shaklee berasaskan bahan semulajadi,shaklee berdaftar dengan KKM so tidak payah takut lagi  dan semestinya ia halal.

6.INCOME BONUS TIDAK TERHAD
Kamu yang tentukan berapa bonus income yang kamu mahukan,boleh jadikan shaklee sebagai income tetap.

7.TIDAK PERLUKAN PERMIS PERNIAGAAN
Sewa kedai yang semakin mahal menyukarkan lagi untuk membuka permis perniagaan,Hanya buat bisnes d rumah sahaja.

8.TAMBAH PAHALA
Tujuan sy bukanlah untuk cari income sahaja,tetapi NIAT untuk terus membantu lebih ramai orang untuk terus sihat dengan produk shaklee.Yang utama adalah kesihatan pelanggan.

9.BOLEH DI WARISI
Bisnes shaklee juga boleh kita wariskan kepada anak cucu kita.

10.PELUANG BISNES YANG SANGAT BESAR
Zaman sekarang orang sangat mementingkan kesihatan dan kecantikkan.Dan  permintaan terhadap produk ni yang bebas kimia dan persekitaran yang memaksa kita sangat memerlukan suplemen.


Sy tidak pernah menyesal atau rugi join bisnes shaklee.Berbagai dugaan di saat kini,tapi sy tetap memilih shaklee sebagai bisnes terbaik sy.Orang cakap tak kenal maka tak cinta..itulah perumpamaan mereka yang tidak join bisnes shaklee yang terbaik ini.LOVE MY SHAKLEE BISNES....

Anda rasa anda perlukan sy untuk join bisnes terbaik ini ? hubungi sy ...

------------------------------------------------
ID :950762
SMS/WHATSAPP :010-7907731
EMAIL:ADINIE_MZ@YAHOO.COM


No comments:

Popular Posts

Translate