ANIE ADINIE VITAMINS STORE

Sunday, 10 August 2014

TESTIMONI MEREKA YANG BERJAYA HAMIL DENGAN SET KESUBURAN SHAKLEE

Ini antara mereka yang berjaya hamil dengan mengunakan "SET KESUBURAN SHAKLEE" ..
Bak orang kata kita merancang tetapi ALLAH yang menentukan..tetapi tidak salah untuk kita berusaha dan berikhtihar hamil denga mengunakkan produk bersesuaian kan?

Ikut melalui keyakinan kita..kerana setiap apa yang kita ikhithar tu mesti kena yakin..kalo diri sendiri tidak yakin mengunakkan sebarang produk,produk beribu-raban ringgit pun tetap tidak berhasil...

Hari ni sy nak kongsikan ialah testimoni set kesuburan shaklee...bukan 1 bukan 2 orang sahaja berjaya hamil dengan produk ni tetapi lebih ramai orang (tak terkira..hehe)....







Alhamdulilah ..!! 
Hasil berusaha, berikhtihar dn keyakinan mengunakkan produk SHAKLEE..
Mereka kini BERJAYA hamil..


---------------------------------

PEMBELIAN , PERTANYAAN DAN KONSULTASI PERCUMA HUBUNGI :

ANIE ADINIE VITAMINS STORE 
ID :950762
SMS|WAHTSAPP :010-7907731 

ATAU 

PEMBELIAN MELALUI ESELL KLIK SINI 

IKHTIHAR HAMIL DENGAN SET KESUBURAN SHAKLEE

Assalamualaikum

Ramai pasangan berkahwin yang masih belum di kurniakan cahaya mata..
Setiap pasangan berkahwin amat perlukan zuriat kerana zuriat tulah merupakan lambang cinta buat semua pasangan..tetapi tidak semua pasangan berkahwin tu bernasib baik untuk dapatkan zuriat.

Pasangan yang belum mendapatkan zuriat selalunya mempunyai dilema untuk berjumpa keluarga,saudara mara dan kawan-kawan kerana takut pertanyaan mengenai anak.Kadang-kadang sindiran dari orang sekeliling amat merimaskan setiap pasangan yang belum dikurniakan cahaya mata..

Pasangan berkahwin perlulah berusaha dan berikhtihar untuk dapatkan zuriat.
Berusaha dan berikhtihar itu dengan mengunakkan petua ini iaitu dengan meletakkan bantal-bantal di bawah pungung si isteri setelah selesai melakukan hubungan seks dengan suami, ini tujuan elakkan air mani suami meleleh keluar.Jangan ke tandas untuk mencuci kemaluan walaupun berasa kurang selesa.Jangan banyak bergerak dan diamkan diri selama 1 jam.

Sesetengah wanita yang telah berkahwin  di uji oleh ALLAH S.W.T susah nak dapatkan zuriat, tetapi gadis yang berzina pula senang nak hamil ,dah dapat zuriat malah di buang ke dalam tong sampah, Tetapi itulah kehendak ALLAH S.W.T nak tunjukkan balasan dan perbuatan mereka keatas Dosa yang telah mereka lakukan..


Selain petua di atas nak dapatkan cahaya mata,boleh juga berikhtihar dengan mengunakkan produk shaklee iaitu Set kesuburan.Produk 100% semulajadi dan telah ramai yang berjaya hamil mengunakkannya..
Gambar di bawah ni adalah antara set kesuburan,boleh pilih mengikut budget dan masalah kesihatan.


 Set kesuburan Suami isteri (FULL)


 Set kesuburan suami isteri (BASIC)


Set kesuburan suami isteri (budget)



--------------------------------------------------




PEMBELIAN , PERTANYAAN DAN KONSULTASI HUBUNGI :

ANIE ADINIE VITAMINS STORE
ID 950762
SMS|WHATSAPP KE 010-7907731

ATAU 

PEMBELIAN MELALUI ESELL KLIK SINI 

Saturday, 9 August 2014

SEBAB KENAPA ANDA PERLUKAN GLA COMPLEX

Video d bawah ni sy share dari YOUTUBE..
Master hadhatina punya VLOG..
JOM sama-sama kita tonton video kebaikkan GLA COMPLEX..
Setelah menonton VIDEO ini pasti anda tidak sabar untuk mencuba GLA COMPLEX Ini..
Apa yang pasti GLA COMPLEX promosi pada bulan ni OGOS 2014!
BUY 6 FREE 1


KEBAIKKAN DAN KELEBIHAN GLA COMPLEX

Assalamualaikum ~~
Bulan ogos bulan kemerdekan
Shaklee bagi promosi bulan ni ialah GLA COMPLEX
Bila sebut tentang GLA COMPLEX ni mesti orang ingat tentang kesuburan kan..
Ya GLA COMPLEX dah buktikan kepada ramai orang ..
Banyak testimoni-testimoni yang berjaya hamil..
Alhamdulilah rezeki dari ALLAH S.W.T juga..



Apa itu GLA ?

GLA COMPLEX ialah GAMMA LINOLENIC ACID.
EPO (evening primprose oil) sangat sinonim dengan wanita,kerana ia bagus untuk hormon dan kulit,dan shaklee mengeluarkan produk lebih baik dari EPO iaitu GLA COMPLEX.
GLA complex ni ialah kombinasi dari minyak borage yang kaya dengan asid gamma linolenik (GLA),asid linolenik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E.

SUMBER ASLI GLA COMPLEX 

KEBAIKKAN GLA COMPLEX:

· Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid.
· Meningkatkan kesuburan.
· Melegakan PMS (Pre-Menstuatation Syndrome)
· Membantu dalam menangani menopause.
· Menguatkan kuku & rambut.
· Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri.
· Membantu menangani ekzema.
· Melegakan symptom akibat Rhematoid Artritis.
· Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri.
· Menguatkn immuniti badan.
· Mempelahankn process penuaan.
· Mengurangkn “blood clot” yang menyebabkan serangan jantung.
· Mengawal kencing manis
· Mengawal kolesterol.
· Bagus untuk saraf. 
-Kajian membuktikan pengambilan 480mg setiap hari GLA boleh mencegah kemerosotan dan mengurangkan masalah kencing manis dengan membaiki kadar insulin dan kolesterol.

GLA boleh diambil oleh lelaki dan wanitaIa sangat membantu terutama mereka yang mempunyai masalah jerawat, mereka yang punya masalah menstrual, monopause sindrom, darah tinggi dan kencing manis.Kelebihan vitamin GLA Shaklee ini ialah kerana ia mengandungi vitamin E yang asli.



SIAPA YANG PERLUKAN GLA COMPLEX :

-Wanita yang menghadapi PMS
-Wanita yang mempunyai masalah kitaran haid tidak teratur
-Mereka yang mahu dapatkan zuriat
-Mereka yang menghidap kencing manis
-Mereka yang bimbang dengan berat badan berlebihan
-Mereka yang menghidap arthritis rheumatoid dan eczema
-Mereka yang mahu mencantikkan kulit


-----------------------------------------------------------


PEMBELIAN , PERTANYAAN DAN KONSULTASI HUBUNGI : 

ID: 950762
SMS|WHATSAPP : 010-7907731

ATAU 

PEMBELIAN MELALUI ESELL KLIK SINI 



RAMBUT SIHAT MENAWAN DENGAN PENJAGAAN RAMBUT PROSANTE SHAKLEE


Hai semua~
Rambut adalah mahkota seorang wanita..Selain kulit dan kesihatan dalaman,wanita sangat ambil berat
dengan penjagaan rambut,bukan sahaja wanita malah lelaki juga turut bimbang dengan masalah rambut.

Prosante shaklee memberikan penyelesaian kepada dua masalah biasa rambut iaitu kerosakan dan penipisan(gugur).





#1 - Long Lasting Finishing Spray  
  • "Medium hold" memastikan gaya rambut tidak berubah
  • Memberikan perlindungan UV
  • Menguruskan rambut yang dikeriting halus dan rambut yang mudah kusut.

#2 - Revitalizing Shampoo
  • Humektan bertindak bagi melicinkan kutikel rambut dan melebatkan rambut
  • Sistem pembersih yang lembut dan berpaten
  • Menyegarkan dan menyeimbangkan kulit kepala dan rambut tanpa terlalu melembapkan atau mengeringkannya.
#4 - Purifying Shampoo
  • Membersih dengan menyeluruh, menyingkirkan sisa-sisa produk fesyen rambut, pengumpulan mineral dan bahan-bahan cemar persekitaran lain
  • Mengekalkan keseimbangan lipid dan lembapan semulajadi serta tidak melunturkan warna rambut
  • Ideal untuk mengawal lapisan kulit kepala yang sihat, rambut juga tidak berkelemumur.

#5 - Replenishing Conditioner
  • Perapi dan pelembap yang pekat bagi rambut yang berkilat dan lembut bak sutera
  • Memperbaiki kerosakan pada permukaan rambut dan memperbaiki hujung rambut yang bercabang
  • Menguatkan rambut dengan protein dan humektan yang berasal dari alam semulajadi
 #3 - Lightweight Conditioner
  • Melicinkan dan melembapkan rambut tanpa menjadikannya terlalu melekit
  • Mengembalikan elemen struktur supaya rambut kelihatan lebat, berkilat,sihat
  • Menghilangkan kesan statik agar rambut mudah digayakan dan diurus 

#6 - Nourishing Scalp Treatment 

Nourishing Scalp Treatment menyelesaikan semua masalah rambut dengan serum yang amat mudah diserap oleh kulit bagi melancarkan peredaran, menentang factor persekitaran yang merosakkan dan juga membekalkan khasiat kepada kulit kepala.
  • Vitamin antioksida iaitu A dan E, dan juga Koenzim Q10 melindungi anda daripada kerosakan akibat radikal bebas dan pencemaran persekitaran.
  • Bertindak membekalkan ruang yang optimum untuk rambut anda.
  • Formula tanpa bilas memudahkan anda menggunakan dan menggayakannya
  • Tidak menjadikan rambut melekit atau berminyak

-----------------------------------------------------------------------

PEMBELIAN , PERTANYAAN DAN KONSULTASI HUBUNGI : 

ID: 950762
SMS|WHATSAPP : 010-7907731

ATAU 

PEMBELIAN MELALUI ESELL KLIK SINI 

Popular Posts

Translate