ANIE ADINIE VITAMINS STORE

Sunday, 27 July 2014

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI SEMUA

Assalamualaikum ~
Alhamdulillah setelah sebulan berpuasa...
Akhirnya kita bertemu lagi bulan syawal..

Selamat hari raya Aidilfitri 
maaf zahir dan batin buat semua buat
sahabat yang mengenali sy...

Andai ada terkasar bahasa
samaada waktu sengaja mahu pun tidak,
sy minta maaf dari hujung rambut 
sehingga hujung kaki...

Halalkan makan minum sy..
mana2 sy terambil duit biarpun 10sen 
dalam ketika urusan bisnes d jalankan minta halalkn...




PANTUN HARI RAYA

Bakar lemang sambil berdiri,
Untuk juadah di AIDIL Fitri,
Hantar kad raya posmen dah cuti,
Whatsapp sahaja penggganti diri.


Satu Syawal menjelang tiba,
Takbir bergema mengegarkan jiwa,
Sekiranya ada salah dan dosa,
Ampun dipinta dihari mulia.

Di Aidil Fitri Mulia,
Maaf Dipinta andainya TERkasar Bahasa
TERsilap bicara
TERmarah yg x kena
TERtanya yg x tentu hala
TERsasul yg x sengaja
TERpukul kat mana2
TERpinjam harta benda
TERmoody x semena2
TERumpat bila2 & macam2 lg yg TERsalah & TERsilap.
SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI


CUCI EMAS DENGAN BASIC H

Assalamualaikum...
Berapa hari lepas sy ada share tentang basic h boleh kilatkan cerminkan?
So sy ada lah juga try cuci emas dengan menggunakan Basic H..
Bukan setakakt nak cuci-cuci lantai,lap pintu or dinding yang kotor..
Malah boleh digunakan untuk cuci emas ,
Tak perlu nak buang-buang duit dah dan boleh bersihkan emas sendiri..

Rendamkan emas dengan semangkuk air di ikuti setitik Basic H,
Biarkan ia berendam selama 1 jam..
Kemudian bilas bersih..
Dan lapkan Emas sehingga kering..
Hasilnya seperti baru beli di kedai emas,berkilat ...



Ni adalah gambar sebelum dan selepas menggunkan basic H,
Sangat berpuas hati hasilnya


------------------------------------------------

PEMBELIAN , PERTANYAAN , KONSULTASI HUBUNGI:
ANIE ADINIE VITAMINS STORE
ID 950762
SMS |WHATSAPP : 010-7907731

Saturday, 26 July 2014

KELEBIHAN MEMBAYAR BERZAKAT

Assalamualaikum....
Ramadan hampir ke penghujungnya...Hari Raya bakal tiba...
Mesti semua sibuk menyiapkan persiapan hari raya kan?
Beli baju baru,kasut baru , tudung baru, langsir baru dan sebagainya..
Tapi dalam kesibukkan tu jangan lupa untuk bayar zakat...
Dalam kegembiraan kita nak smbut hari raya jangan lupa juga pada mereka yang tidak senasib dengan kita...
Berzakatlah  kita..bantu Orang susah tidak harus di lupakan juga...




BERZAKAT 
Dari segi bahasa:

Bersih, suci, subur, berkat dan berkembang
Pengertian "bersih dan suci" dalam istilah zakat ialah membersihkan harta dari hak orang lain dan mensucikan dari sifat kedekut dan bakhil. Dalam erti kata lain zakat juga membersihkan diri daripada sifat dengki dan dendam terhadap orang lain.

Dari segi istilah syarak:

Sejumlah harta tertentu yang diwajibkan oleh Allah s.w.t supaya diserahkan kepada orang-orang yang berhak menerimanya dengan syarat-syarat tertentu.

(credit to: http://www.zakatpahang.my/v2/ZakatPengertianPengertianZakat.aspx)




KELEBIHAN MEMBAYAR BERZAKAT
1. Mendapat rahmat daripada Allah swt - dgn berzakat, harta dan rezeki kita akan bertambah dan bukannya berkurang.
2. Mengeratkan Kasih Sayang - orang yg kaya dan senang membantu orang yg miskin dan fakir. Si kaya turut merasai kepayahan dan kedhaifan yg dilalui oleh saudara seislam tersebut.
3. Mendapat ganjaran Syurga Firdausi - Allah swt telah menjanjikan balasan Syurga yg tertinggi sekali iaitu Jannatul Firdausi buat semua pembayar zakat.
4. Membersihkan Hati dan Harta Daripada perkara yg merosakkan - Zakat mengajar dan mendidik kita agar bersikap pemurah, saling bantu membantu dan memberi pertolongan kepada org yg berhak mendapatkannya. Justeru itu terhindarlah sikap tamak, bakhil dan sombong yg berada di hati2 kita Na’uzubillah…
[CREDIT TO : baitulmuslim.com - kewangan]



"Sesungguhnya orang-orang yang beriman, mengerjakan amal shalih, mendirikan shalat dan menunaikan zakat, mereka dapat pahala di sisi Tuhannnya. Tidak ada kekhawatiran terhadap mereka dan tidak (pula) mereka bersedih hati." (Al Baqarah: 277)



" BERZAKAT MEMBAWA BERKAT "

Wednesday, 23 July 2014

PASTI BERPUAS HATI MENGUNAKKAN BASIC H SHAKLEE


Assalamualaikum~

Ni nak share tentang basic H ni ...
PAsti anda berpuas hati setelah mengunakkan basic H ni..



Tadi tengah berfikir-fikir nak lap cermin...
nak lap atau tak (feeling malas lah tu) ...
Yang malas tu nak bilas balik-balik...
Yelah kalo dah berhabuk tu cermin nak 2-3 lap pakai sabun baru bersih...

Tengah tengok-tengok gambar dalam galery hp ternampak plak gambar BASIC H ni...
Hari tu ada share testimoni orang guna lap cermin ..
Nah nasib hari tu ada belikan mak mentua BASIC H ...
Gi isi air dan  letak 2 titik basic h dalam botol sembur-sembur (botol febrez)
sembur kat cermin yang nak lap....
Kesannya ..Betullah cermin yang sy lap tu berkilat...
Tak perlu lagi nak bilas-bilas guna air paip...
kerja jadi senang je....
Selalu lap 1 jendela jak suda tak larat...
Tp sy boleh lap sehingga 3 jendela...dari ruang tamu ,bilik dan dapur...
Terima kasih Basic H ,Terima kasih shaklee...
Kesan yang sangat puas hati...

Apa yang pasti BASIC H ni SELAMAT, BERKESAN DAN MESRA ALAM
Tiada bahan kimia berbahaya dalam basic H ni..semuanya semulajadi..


------------------------------------------
PEMBELIAN , PERTANYAAN DAN KONSULTASI HUBUNGI : 

ANIE ADINIE VITAMINS STORE
ID: 950762
SMS|WHATSAPP : 010-7907731

ATAU 

PEMBELIAN MELALUI ESELL KLIK SINI


Tuesday, 22 July 2014

PERCUMA KEAHLIAN SHAKLEE DENGAN PEMBELIAN VIVIX

Assalamualaikum~
Selamat pagi  :)
Tak dapat nak tidur,tiba2 teringin plak nak share
macam mana nak dapat keahlian free dari shaklee...
Dan kelebihan membeli vivix pada hari promotion ni.
Nikmati kelebihan membeli vivix..

Seperti yang kita tahu bulan ni adalah promosi VIVIX BUY 6 FREE 1
Manfaat membeli vivix bulan ni:

Vivix promotion BUY 6 FREE 1 :
[+] Free keahlian shaklee 
[+] Dapat bonus pada bulan hadapan RM249.00
[+] Free vivix  sebotol bernilai RM475.00
[+] Free coaching bisnes online dan offline 


ATAU 

kita juga masih boleh dapat free keahlian shaklee jika kita hanya membeli vivix 2 botol sahaja.

Beli 2 botol vivix :
[+] Free keahlian shaklee
[+] Dapat bonus pada bulan hadapan RM37.00
[+] Free coaching bisnes online dan offline




Boleh lihat persamaan membeli semasa promosi BUY 6 FREE 1 dan membeli VIVIX 2 BOTOL sahaja.
sama-sama bagi percuma keahlian tapi berbeza melalui pembayaran bonus.


-----------------------------------------------------

PEMBELIAN ,PERTANYAAN DAN KONSULTASI HUBUNGI:

ANIE ADINIE VITAMINS STORE
ID:950762
SMS|WHATSAPP : 010-7907731

ATAU 

PEMBELIAN MELALUI ESELL KLIK SINI






Thursday, 17 July 2014

DAPATKAN BERAT BADAN IDEAL DENGAN SET KURUS SHAKLEE

Set kurus shaklee adalah antara produk HOT.. 
Sangat laris dan banyak orang juga jatuh cinta dengan set kurus shaklee ni kerana fungsi setiap produk sangat lengkap pada mereka yang mahu kembali kepada berat badan yang ideal..
kalo pengunaan produk ni secara konsisten pasti akan nampak hasilnya yang positif..



Set kurus basic shaklee ni terdiri daripada LECITHIN , ALFALFA DAN ESP.
Jom kita lihat apa fungsi produk ni.


BAKAR LEMAK
LECITHIN
  1. vitamin yang larut lemak
  2. Pemecahan lemak dan kolestrol-Bertindak sebagai pembersih salurdarah, pengambilan tambahan membantu mengemulsi dan metabolisma lemak,kolestrol dan trigliserid di dalam tubuh.
  3. Menghalang obesiti.
  4. Meringankan sembelit

BUANG LEMAK
ALFALFA
  1. Membuang toksik dalam badan.
  2. membantu masalah penghadaman dan pencernaan
  3. Melegakan rasa kebas pada sendi-sendi dan memudahkan fungsi usus.
  4. Melegakan sembelit
  5. Memudahkan pergerakkan usus
  6. Membantu menghilangkan bau badan.


BINA OTOT
ESP
  1. Memberikan tenaga berpanjangan 
  2. Menganjalkan kulit.
  3. Mengembalikan kepejalan otot
  4. Baik untuk hormon dimana kandungan isoflavones dalam kacang soya membantu merendahkan paras kolestrol, mencegah risiko osteoporosis dan sakit jantung
  5. Memberikan rasa kenyang 

SET KURUS shaklee mempunyai fungsi BAKAR -- BUANG -- BINA  yang sesuai dalam proses kurus..sangat sesuai pada mereka yang mahu kembali langsing tanpa perlu bersenam..


Extra tips kuruskan badan dengan lebih cepat:

1.       Minum 2-3Liters air setiap hari
2.       Kurangkan karbohidrat dalam pemakanan seharian
3.       Kurangkan makanan yang berminyak
4.       Melakukan senaman yang dapat membakar kalori banyak, seperti berlari
5.       Banyakkan makan buah dan sayuran


-----------------------------------------------------

PEMBELIAN ,PERTANYAAN DAN KONSULTASI HUBUNGI :

ID: 950762
SMS | WHATSAPP : 010-7907731

ATAU 

PEMBELIAN MELALUI ESELL KLIK SINI

Testimoni hebat pesakit kencing manis selepas mengunakan vivix shaklee

Vivix ialah makanan tambahan shaklee yang terbaik dan merupakan satu-satunya vitamin yang dapat menembusi DNA manusia.
Vivix menjadi pilihan pada mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan.


Bagaimana vivix bertindak ?



Vivix bertindak dalam 4 cara:

1. Mempertahankan sel (cell defense)

2. Memberi tenaga kepada sel (cell energy)

3. Memperbaiki sel (cell repair)

4. Meningkatkan prestasi sel (cell performance)



Berikut adalah TESTIMONI pesakit kencing manis setelah mengunakan VIVIX SHAKLEE.

ALHAMDULILLAH vivix berkesan membantu mereka yang menghidapi kencing manis.

















Syukur Alhamdulilah ,Vivix si tonik ajaib membantu masalah penghidap kencing manis...
Tiada yang bahagia selain melihat kesihatan semakin pulih..
Walaupun vivix ni mahal tapi tiada yang lebih bernilai demi kesihatan

"SAYANG PADA KESIHATAN SENDIRI,
BUKAN PADA DUIT SENDIRI"


-------------------------------------------

PEMBELIAN , PERTANYAAN DAN KONSULTASI HUBUNGI :

ID : 950762
PM: www.facebook.com/message/AnieAdinieVitaminStore
EMAIL: ADINIE_MZ@YAHOO.COM
SMS | WHATSAPP : 010-7907731

ATAU 

PEMBELIAN MELALUI ESELL KLIK SINI 


Wednesday, 16 July 2014

KENAPA ANDA HARUS MEMILIH SHAKLEE UNTUK ANDA DAN SEKELUARGA




ASSALAMUALAIKUM SEMUA

Selama 50 tahun,beberapa generasi keleuarga telah mengharapkan kami untuk melakukan apa yang tiada syarikat lain boleh lakukan seperti shaklee (membuat produk yang semulajadi, selamat dan terbukti berkesan).

Misi shaklee adalah untuk menyediakan kehidupan yang lebih sihat untuk semua orang dan kehidupan  yang lebih baik untuk sesiapa sahaja.Membuat produk semulajadi yang begitu luar biasa , setiap produk yang masuk ke dalam setiap botol shaklee direka untuk meningkatkan kesihatan, bekerja tanpa krompomi dan menjual mesra alam di planet ini.

Apabila anda memilih Shaklee ,anda akan tahu tiga perkara adalah benar. Ia adalah sentiasa selamat, ia sentiasa berkesan dan ia sentiasa mesra alam. 




Shaklee – Always Safe

  • Menjalani lebih 80,000 ujian kualiti setiap tahun.
  • Potensi yang dijamin -> pengesahan dari pihak ketiga
  • Keaslian dijamin -> 350 ujian pencemaran dilalukan terhadap SETIAP bahan botani
  • 100% kepuasan dijamin
Shaklee – Always Work
  • USD 250 juta dilaburkan terhadap ujian-ujian, kajian dan pembangunan (R&D)
  • 70 kajian klinikal telah diterbitkan
  • 60 orang saintis Shaklee
  • 50 patents
    Shaklee – Always Green
    • Tiada perisa tiruan
    • Tiada pemanis tiruan
    • Tiada pewarna atau lemak trans
    • Tiada suapan tersembunyi
    • Tidak menjalani ujian terhadap haiwan
    • Tidak mengandungi bahan yang dilarang
    • Tidak mengandungi peluntur klorin



    SENTIASA SELAMAT MENGUNAKAN PRODUK SHAKLEE KERANA BEBERAPA SENARAI TIDAK PADA SHAKLEE

    ALWAYS SAFE

    KAMI MENJAMIN KESELAMATAN TANPA SYARAT
    Kami memulakan dengan alam semulajadi.saintis shaklee mencari di seluruh dunia untuk sumber bahan-bahan semulajdi yang terbaik.Maka kami menjalankan lebih 350 ujian ke atas setiap bahan baru untuk logam berat ,racun perosak atau mana-mana ratusan bahan tercemar  lain yang berbahaya. Dan kami terus menjalankan over 83, 000 ujian kualiti setiap tahun untuk menjamin ketulenan dan keselamatan setiap produk.

    Secara klinikal, produk shaklee tiada parabens, Triclosan ,Phthalates, Sodium lauryl sulfat [SLS] , Natrium sulfat eter lauryl [SLES]. 1,4-dioxane, atau propilenaa glikol. Tiada bahan-bahan yang di haramkan, tiada pewarna, tiada lemak  trans dan pemanis tiruan atau perisa.Kami tidak menguna haiwan sebagai bahan ujian. Malah pembungkusan kami adalah selamat dan bebas dari pada biophenol toksin - phthalates dan dakwat tksik. Itulah sebabnya kita benar-benar pasti  setiap Produk Shaklee dijamin 100% selamat untuk digunakan.

    Beberapa senarai TIDAK Shaklee:
    √ TIDAK Mengandungi Paraben
    √ TIDAK Mengandungi Triklosan
    √ TIDAK Mengandungi Phthalates
    √ TIDAK Mengandungi Sodium Natrium Lauril Sulfat (SLS)
    √ TIDAK Mengandungi Sodium Natrium Lauryl Eter Sulfat (SLES)
    √ TIDAK Mengandungi 1,4 Dioksana
    √ TIDAK Mengandungi Glikol
    √ TIDAK Mengandungi Bahan-bahan Cucian Organik yang ”Volatile”
    √ TIDAK Mengandungi Asid Hidroklorik
    √ TIDAK Mengandungi Ammonia
    √ TIDAK Mengandungi Sodium Hidroksida
    √ TIDAK Mengandungi Butyl Cellosolve
    √ TIDAK Mengandungi Formaldehyde
    √ TIDAK Mengandungi Bisfenol-A
    √ TIDAK Mengandungi Petroleum Distillates
    √ TIDAK Mengandungi Toulene
    √ TIDAK Mengandungi Peluntur Warna
    √ TIDAK Mengandungi Bahan Perisa
    √ TIDAK Mengandungi Pewarna
    √ TIDAK Mengandungi Lemak Trans
    √ TIDAK Mengandungi Pemanis Tiruan
    √ TIDAK Mengandungi Dakwat Toksin
    √ TIDAK Mengandungi Bahan-bahan terlarang


    Tuesday, 15 July 2014

    KEISTIMEWAAN SET SKIN CARE -ENFUSELLE



    Balancing Moisturizer 
    Formula Ringkas untuk Menyubur dan Melembapkan Kulit 
    Formula yang ringkas, tidak berminyak dan mampu mengawal pengeluaran minyak pada wajah bertindak dengan membekalkan kelembapan segera yang kulit anda perlukan bagi menjadikan wajah kelihatan halus serta tidak berkilat.

    Terbukti secara klinikal:
    • 146% peningkatan keanjalan kulit dalam masa 28 hari
    • 268% pengurangan garis-garis halus dalam masa 28 hari
    • 173% pengurangan kedutan pada kulit dalam masa 28 hari
    • Membantu mengembalikan keseimbangan minyak pada kulit
    • Hipoalergenik
     Eye Treatment 
    Garis-Garis Halus dan Kedutan Tidak Lagi Ketara 

    Mengurangkan kemunculan garis-garis halus dan kedutan serta menghilangkan sembap bawah mata dengan bantuan pelbagai nutrien dan botani khusus.

    Terbukti secara klinikal: 

    • 233% pengurangan kedutan pada kulit dalam masa dua minggu
    • 120% peningkatan kekenyalan dan keanjalan kulit dalam masa dua minggu
    • 209% pengurangan garis-garis halus pada kulit dalam masa lapan minggu
    • 32% peningkatan kemampuan kulit untuk menahan lembapan lebih lama dalam masa lapan minggu
    • Ton kulit yang kembali sekata dalam masa 12 minggu
    • Kandungan botani anti-penuaan dan vitamin C memberikan faedah yang ketara pada kulit halus di sekeliling mata
    • Juga sesuai untuk bahagian leher dan mulut
    • Hipoalergenik, diakui oleh pakar-pakar oftalmologi dan selamat untuk pemakai kanta lekap. 
     Hydrating Cleansing Lotion 

    Emulsi berkrim ini bertindak menanggalkan kotoran, bahan pencemaran dan mekap tanpa menjejaskan lapisan minyak semulajadi kulit. 
    • Emolien yang kaya serta tambahan Vitamin E menjadikan kulit halus, seimbang dan berseri
    • Mencerahkan tona kulit
    • pH yang seimbang
    • Hipoalergenik
    Hydrating Moisturizer 
    Melembapkan Kulit Sehingga 24 Jam

    Krim tanpa minyak dan tidak melekit yang kaya dengan agen pelembap bagi menyerlahkan kehalusan dan keanjalan kulit dengan serta-merta.

    Terbukti secara klinikal:
    • 102% peningkatan keanjalan kulit dalam masa 28 hari
    • 195% pengurangan garis-garis halus dalam masa 28 hari
    • 21% pengurangan kedutan dalam masa 28 hari
    • Kesan yang ketara dapat dilihat dengan serta-merta, dan ia berterusan sehingga 24 jam
    • Garis-garis halus berkurangan dengan ketara
    • Hipoalergenik

    Hydrating Toner 
    Meneutralkan Tindak Balas Yang Boleh Merosakkan Kulit

    Hydrating Toner melegakan dan menyediakan kulit untuk rawatan Enfuselle.

    Terbukti secara klinikal
    • Meneutralkan kerosakan sel akibat tindak balas kulit dengan besi dalam air paip
    • pH yang seimbang
    • Rumusan tanpa alkohol yang menyejat dengan cepat tanpa mengeringkan kulit
    • Melindungi lapisan minyak semulajadi kulit, menyucikan dan melembutkan dengan ekstrak witch hazel dan kamomil
     Purifying Cleansing Gel

    Gel berbusa bertindak dengan lembut untuk menyingkirkan bahan pencemaran, mekap dan minyak berlebihan.
    • Bahan-bahan khas serta tambahan Vitamin E menjadikan kulit terasa segar dan lembut
    • Mencerahkan tona kulit
    • pH yang seimbang
    • Hipoalergenik

    Purifying Toner 
    Dengan Tiga Tindakan Untuk Menghentikan Kerosakan Pro-Oksida 
    Purifying Toner merangsang dan menyegarkan kulit sebagai persediaan rawatan Enfuselle.
    • Terbukti secara klinikal
    • Meneutralkan kerosakan sel akibat tindak balas kulit dengan besi dalam air paip
    • pH yang seimbang
    • Menyegarkan dan memperhalus kulit dengan ekstrak likoris, ginseng dan witch hazel
    • Meminimumkan kemunculan liang-liang yang besar pada kulit
    • Membantu mengawal kulit berminyak
    • Hipoalergenik
    -----------------------------------------------------------------------------------



    PEMBELIAN , PERTANYAAN DAN KONSULTASI HUBUNGI : 

    ID: 950762
    PM:www.facebook.com/message/AnieAdinieVitaminsStore
    EMAIL : ADINIE_MZ@YAHOO.COM
    SMS|WHATSAPP : 010-7907731

    ATAU 

    PEMBELIAN MELALUI ESELL KLIK SINI

    KEBAIKKAN SET SKIN CARE- NUTRIWHITE

    NutriWhite bertindak dengan 5 cara iaitu:

    Menghalang
    Kesan-kesan memudaratkan daripada matahari dan alam persekitaran dengan melindungi kulit secara aktif daripada sinar UV dan cahaya matahari yang boleh menggelapkan serta merosakkan kulit.
    Mengurangkan
    Mengurangkan pigmen hitam pada kulit daripada menjadi gelap. 
    Menyekat
    Pemindahan pigmen hitam daripada dasar sel kulit ke lapisan atas untuk mencegah kemunculan tompok hitam.
    Mencerahkan
    Menyerlahkan warna kulit secara menyeluruh.
    Memperbaharui
    Dengan menghilangkan sel mati yang mengandungi melanin berlebihan, agar kulit cantik berseri. 





    NutriWhite Skin Care Shaklee terdiri daripada;
    1. Gentle Action Makeup Remover (150ml)
    2. Gentle Deep Foaming Cleanser (150ml)
    3. Soothing Radiance Whitening Softener (150ml)
    4. Daily Defense Whitening Essence (150ml)
    5. Ultimate Protection Whitening Lotion SPF15 (50ml)
    6. Overnight Renewal Whitening Cream (50g)
    7. Spot Whitening (10ml)

    Apakah fungsi setiap produk NutriWhite ini?


    GENTLE ACTION MAKE-UP REMOVER 

    • Menjadikan kulit anda licin, lembut dan berseri
    • Tunas Pokok Bic menghilangkan sel mati dengan lembut tanpa meninggalkan kesan
    • Aloe Vera menyegarkan dan menegangkan kulit
    • Lembut, tidak berminyak, dan kulit anda akan kelihatan lebih berseri 

    GENTLE DEEP FOAMING CLEANSER 

    • Membersihkan dan menyegarkan kulit
    • Rumpai laut menghilangkan kekotoran, membuang sel-sel mati dan menegangkan
    • Alga Hijau menyahtoksin dan melembapkan
    • Strawberi Begonia mencerahkan dan mengimbangkan pigmen
    • Lembut dan menyegarkan 

    SOOTHING RADIANCE WHITENING SOFTENER 

    • Ia lembut dan mengembalikan kulit pada pH yang seimbang
    • Kulit berasa lebih segar dan tegang dengan Rosemary
    • Kudzu menegangkan dan mencerahkan
    • Marshmallow melembapkan
    • Ianya sangat berkesan 

    DAILY DEFENCE WHITENING ESSENCE

    Cara yang menyenangkan untuk mendapatkan kulit muka yang licin dan berseri yang diformulasi dengan:
    • Bearberry untuk mencerahkan dan menegangkan kulit,
    • Strawberi Begonia untuk mengimbangkan pigmen
    • Kacang Soya untuk melembutkan dan mengurangkan tompok-tompok hitam
    • Mulberi untuk mencegah daripada kerosakan kesan daripada cahaya matahari
    • Di samping itu, Vitamin C aktif ditambah untuk memperbaiki kulit serta mengembalikan seri wajah
    • Lembut dan mudah diserap oleh kulit 

    ULTIMATE PROTECTION WHITENING LOTION

    • Licin serta kaya dengan pati botani seperti Mulberi untuk mencegah kerosakan kulit kesan daripada cahaya matahari dan Mountain Arnica untuk menghilangkan radang kulit, pelembap yang bertindak daripada semua sudut ini melindungi anda daripada kesan-kesan memudaratkan cahaya matahari dan membantu membina daya ketahanan kulit terhadap kerosakan persekitaran 

    OVERNIGHT RENEWAL WHITENING CREAM

    • Memperbaharui dan mengembalikan keremajaan kulit sewaktu tidur
    • Linden menyihatkan serta melembapkan kulit secara mendalam
    • Scullcap mencerah dan menghilangkan radang kulit
    • Vitamin C aktif mengurangkan tompok-tompok hitam serta mengembalikan keserian wajah
    • Pada waktu pagi, anda akan bangun dengan kulit yang gebu, halus, cerah dan berseri 

    SPOT WHITENING TREATMENT


    • Memperbaiki kesan-kesan matahari serta jeragat kulit dengan cepat
    • Kuasa pencerahan botani dihasilkan daripada pati Likuoris dan Peony, yang amat bernilai disebabkan kesannya dalam mencerahkan, melindungi serta menghilangkan radang kulit
    • Cats Claw menegangkan kulit
    • Vitamin C aktif membawa kecerahan yang baru untuk kulit anda dengan rawak wajah yang lebih halus


    Bahan-bahan  yang terkandung dalam set NutriWhite:

    Gabungan 16 ramuan botani yang mujarab. Istimewanya 16 ramuan ini diteliti dari 16 buah negara yang berlainan.
    • Bearberry - meringankan, melegakan dan mengurangkan keradangan
    • Soybean - mencerahkan, melembutkan, melembap dan mengurangkan tompok
    • Skullcap - meringankan, mengurangkan keradangan dengan flavonoid
    • Beech Tree - meringankan, meningkatkan proses semulajadi dan melegakan kulit
    • Strawberry Begonia -mencerahkan dan pigmentasi
    • Mullberry - mencegah kerosakan kulit dan melembap
    • Peony - mencerahkan, melembapkan dan mengurangkan keradangan
    • Rosemary - mengetatkan, merangsangkan dan mengurangkan keradangan
    • Aloe Vera - melegakan, melembapkan dan keradangan
    • Mountain Arnica - mengurangkan keradangan dengan flavones
    • Cat's Claw - menegangkan dan menyegarkan dengan cotechin
    • Kudzu Leaf & Roots - menegang dan mengurangkan keradangan
    • Linden - menyuburkan dan menghidrat di peringkat dalam
    • Marshmallow - melembapkan dengan tanin
    • Seaweed - mengeluarkan, memelihara dan menegangkan
    • Green Algae - menyahtoksin dan melembapkan

    ----------------------------------------------------------

    PEMBELIAN , PERTANYAAN DAN KONSULTASI HUBUNGI : 

    ID: 950762
    PM:www.facebook.com/message/AnieAdinieVitaminsStore
    EMAIL : ADINIE_MZ@YAHOO.COM
    SMS|WHATSAPP : 010-7907731

    ATAU 

    PEMBELIAN MELALUI ESELL KLIK SINI


    HOME CARE - GET CLEAN

    Assalamualaikum~
    Shaklee bukan hanya keluarkan produk makanan tambahan(vitamin) sahaja,malah shakleej uga ada keluarkan set penjagaan rumah iaitu HOME CARE GET CLEAN.

    "SAFE FOR YOU,YOUR HOME AND YOUR PLANET"

    Apakah persamaan keempat-empat produk ini? Kalau anda perasan, keempat-empat ini ada perkataan ''concentrate". Perkataan concentrate ini menunjukkan kepekatan dan hanya sedikit sahaja digunakan untuk setiap penggunaan. Bukan seperti produk yang ada di pasaraya kini, walaupun botol besar tapi penggunaannya juga besar sebab ianya cair.


    HOME CARE -GET CLEAN 





    Harga nya yang mahal dari yang lain, disebabkan:-

    1) Kepekatan setiap produk ini memungkinkan penggunaan yang lama;
    2) Penggunaannya sehingga 182liter (48 gallon) ;
    3) Kesan yang lebih berkesan seperti menghilangkan gris dan minyak degil;
    4) Keharuman dan kesegaran sekeliling rumah disamping selamat dari bau-bauan kimia.

    Jadi sekarang pilihan di tangan anda, samada membayar RM100-150 sebulan atau RM200 untuk tiga bulan. Tidak ada paksaan dalam membuat keputusan.
     


    ----------------------------------------------------

    PEMBELIAN , PERTANYAAN DAN KONSULTASI HUBUNGI : 

    ID: 950762
    PM:www.facebook.com/message/AnieAdinieVitaminsStore
    EMAIL : ADINIE_MZ@YAHOO.COM
    SMS|WHATSAPP : 010-7907731

    ATAU 

    PEMBELIAN MELALUI ESELL KLIK SINI

    Popular Posts

    Translate