ANIE ADINIE VITAMINS STORE

Monday, 5 December 2016

Bisnes partner shaklee diperlukan




MISI MENCARI BIZ PARTNER !!!

--------------------------

Sy mengalu-alu anda join sy masuk dalam team #Uperich 😍
Dan team2 yang sentiasa hebat disabah mahupun semenanjung #Reussi #Polluxfamily #Ireach


Kelebihan join bersama kami ialah:

🌟Biz shaklee boleh dilakukan secara Online & offline dengan bantuan MENTOR.
🌟Berpeluang mendapat bonus bulanan,dan anda sendiri yang tentukan bonus bulanan anda
🌟Mendapat untung runcit setiap jualan 5% -21%
🌟Berpeluang join group shaklee yang kan didedahkan rahsia-rahsia bagaimana menjalankan bisnes shaklee
🌟Group yang sentiasa support
🌟Ramai Berkongsi pengalaman & kejayaan bangun dan jatuh dalam bisnes shaklee ..Syukur semua share berita kejayaan ..
🌟Tak perlu maintain point untuk kekal dalam team shaklee.Kecuali mau dapatkan bonus 👍👍
🌟Berpeluang menikmati bonus2 shaklee
(Cash bonus,car bonus & convention bonus)
🌟Bisnes semua di hujung jari..belian produk tanpa perlu pergi branch tetapi hanya melalui belian on9 pun boleh.
🌟Paling best modal yang sangat RENDAH,tanpa perlu keluar ribu2 untuk dapat keuntungan ribu2..tetapi modal Rm69 sahaja pun mampu membantu anda dapat bonus maximum 😍

Hebatkan join bisnes kami ?
Mesti ramai yang nak join tapi malu nak tanya2 sis kan ?
Alah wat apa mau malu ,sis sentiasa bantu dan sedia menjawab soalan2 anda 😍
-------------

-----------------

------------------------------------------------------------
Berminat nak sertai team #Uperich ? 
hubungi sis 
Anie Adinie 
ID :950762
Sms/wasap 0107907731



#Polluxfamily

Thursday, 1 December 2016

Kenapa wajib join ahli shaklee dengan saya

Sy ANIE ADINIE 
Pengedar shaklee bahagian RANAU Dan SELURUH MALAYSIA


Seperti sedia maklum,keahlian shaklee ialah Rm69 tanpa perlu bayaran keahlian setiap bulan.
Nak daftar shaklee cari sis ye :)
Kenapa dengan sis ? Kerana sis ada kelebihan tersendiri dalam bisnes shaklee ni (masuk bakul angkat sendiri tau ..hehee)

Kelebihan join shaklee dengan sis ? 

➽Dapat beli produk dengan harga ahli..ini dah semestinya semua SID pun anda boleh layak ..tak di nafikan ...
➽Ramai yang rata-rata PM sis bgtau ,tidak pandai berbisnes..Semua orang pun tak pandai ..Tapi jangan risau sis akan bantu berikan bimbingan dan tunjuk ajar dalam bisnes ne...Bimbingan dan tunjuk ajar secara percuma...YA PERCUMA..!!InsyAllah sis cuba bantu selagi sis boleh bantu..
➽Ini yang selalu sis kena..,beli produk dengan org lain tapi wasap or pm sis tanya cara makan produk..ini tak adil untuk customer sis..Sis akan bantu cara makan produk yang betul ..Esklusif untuk downline n customer sis.. :)
➽Menghadiri Class dan seminar yang shaklee selalu anjurkan ..Ada yang percuma dan ada yang berbayar..Tiada paksaan nak pegi mana satu..Dan setiap bulan ada class dan seminar,tiada yang tidak pernah dan rata² yang join class ni ialah Team besar kami #Pollux

➽Tiada tau berkaitan nutrisi ? Jangan Risau,Shaklee juga ada anjurkan seminar untuk program nutrisi ni  dan Akan di dedahkan lagi kebaikkan dan pentingnya nutrisi.setiap bulan ada ilmu berkaitan nutrisi.

➽Dan sis akan bantu anda menjadi SID PRO dalam bisnes shaklee.Mengapai impian di shaklee :)

---------------------------------------------------------------------------
Berminat nak join ahli dengan sis ? 
Hubungi :
Anie Adinie 
ID:950762
Sms/wasap 0107907731

#Gempro
#pollxfamily
#9gemilang
#PengedarshakleeRanau
#Pengedarshaklee_Ranau
#Kisahshaklee_AnieAdinie
#Ceritashaklee_AnieAdinie
#Anie_0107907731

Popular Posts

Translate