ANIE ADINIE VITAMINS STORE

Saturday, 14 February 2015

5 cara nutriwhite shaklee bertindak !!

Assalamualaikum~

Sekarang ni ramai orang nak mencuba nutriwhite shaklee ni ..ada yang dapat feedback katanya dah jumpa produk skin care yang sesuai..dan ada juga yang cakap dah jumpa produk macam SK II yang lebih murah tapi setanding dengan produk yang mahal..hihihihih...

Masih ramai lagi yang tidak tahu shaklee ada keluarkan produk skin care..walaupun suda lama ia berada di pasaran..dan masih ramai juga yang tidak tahu kehebatan yang ada pada produk ni ..produk nutriwhite shaklee mempunyai cara tersendiri untuk bertindak balas dengan kulit kita.




Produk nutriwhite shaklee bertindak dengan 5 cara iaitu:


1. MENCEGAHKAN kerosakan akibat daripada sinar matahari dan alam sekitar. Ia melindungi kulit anda daripada rosak, gelap kesan dari sinar cahaya matahari dan uv.

2. MENGURANGKAN pigmentasi kulit muka anda dan mencegah kulit muka menjadi kusam

3. MENYEKAT pigmentasi gelap dan tompok-tompk gelap

4. MENCERAHKAN kulit muka

5. MEMPERBAHARUI sel kulit muka, mengeluarkan sel-sel mati


-----------------------------------------

PEMBELIAN .PERTANYAAN DAN KONSULTASI HUBUNGI  
SID TERHEBAT ANDA : 

NAMA FB : ANIE ADINIE 
NAMA PAGE : ANIE ADINIE VITAMINS STORE
ID : 950762
SMS/WHATSAPP :010-7907731
EMAIL : ADINIE _MZ@YAHOO.COM

7 kebaikkan Esp shaklee yang membuatkan ramai orang berebut untuk membeli.

Assalamualaikum~

Bila bercakap tentang Esp shaklee mesti orang akan cakap minum berkhasiat shaklee yang hot selling ..ramai orang yang mengenali shaklee dengan minumam berkhasiat yang hebat ni.

Esp ni sebenarnya mempunyai banyak kebaikkan,tetapi hanya 7 sebab sahaja yang betul-betul orang mahu membeli esp ni ..


7 KEBAIKKAN ESP YANG PERLU ANDA TAHU :

  • MENCANTIKKAN KULIT 
  • MEMUTIHKAN KULIT 
  • MEMUDARKAN PARUT JERAWAT
  • MENGURANGKAN KEDUTAN KULIT 
  • MEMBERIKAN RASA KENYANG 
  • MEMBERIKAN TENAGA BERPANJANGAN 
  • MERENDAHKAN KOLESTEROL

Itulah sebab yang membuatkan orang suka membeli Esp shaklee ni ..bukan sahaja untuk kulit yang cantik tetapi memberikan tenaga berpanjangan.Jadi jangan risau bila anda membeli esp dan anda konsisten mengambilnya kulit anda akan menjadi cantik dan sentiasa awet muda.

--------------------------------------

PEMBELIAN ,PERTANYAAN DAN KONSULTASI HUBUNGI 
SID TERHEBAT ANDA : 

NAMA FB : ANIE ADINIE 
ID : 950762
SMS/WASAP :010-7907731
EMAIL : ADINIE _MZ@YAHOO.COM



Tuesday, 10 February 2015

Promosi berganda-ganda febuary ini yang pasti mengegarkan hari-hari anda dari shaklee

Assalamualaikum~

Dah 10 hari dah masuk bulan febuary ni ,baru nak update apa yang promosi  .hihihi..korang dah tahu tak promosi bulan ni ?jeng...jeng..jeng ...~

Promosi bulan ni lagi hebat dari bulan-bulan lepas..sebab bulan ni promosi 4 jenis dari shaklee..heheh gegar tak ?tak gegar lagi tu ..sebab tak try lagi produk ni ..dah try kompem gegar  sebab dah jatuh cinta dan nak memborong terus ..hihh....

Promosi bulan ni ialah promosi 4 sekawan lah~ Produk yang promosi itu ialah OSTEMATRIX , VITALEA IRON FORMULA , VITALEA FOR CHILDREN DAN ADVANCE JOINT HEALTH TABLET.



Promosi Vitamin ni sy gelarkan promosi SET TULANG , SET KESIHATAN IBU DAN ANAK , ..
kompom terlajak laris ....!!!tunggu apa lagi Meh sini ambil kesempatan kita borongggg!!!


------------------------------------------------
PEMBELIAN ,PERTANYAAN DAN KONSULTASI HUBUNGI 
SID TERHEBAT ANDA :

NAMA FB : ANIE ADINIE 
ID: 950762
SMS/WHATSAPP 010-7907731
EMAIL: ADINIE_MZ@YAHOO.COM

Popular Posts

Translate