ANIE ADINIE VITAMINS STORE

Thursday, 29 May 2014

KESAN SELEPAS MENGUNAKAN BASIC H SHAKLEE..!!! HARUS BACA!!

Basic H ni kecik-kecik cili padi..
Kenapa?
Sebab kegunaan dia yang banyak..
1001 kelebihan yang ada pada basic H..
Hanya guna 1-2 titis tp boleh guna pelbagai kegunaan..



Mereka yang gunakan Basic H untuk kesihatan anak mereka :



Mereka yang telah gunakan Basic H Pada Pakaian :


Mereka yang menggunakan Basic H untuk cuci pelbagai jenis :




  
 
  






Mereka yang menggunakan Basic H untuk 
buah-buahan,sayur-sayuran dan makanan mentah lain :









mereka yang menggunakan Basic H untuk
menghilang dakwat pen atau conteng2 pada dinding atau pintu:

                                          photo credit to google image

Lihatlah kelebihan Basic H ..1001 kegunaan..
Baru 6 kelebihan basic H yang sy tunjuk..
MAsih ada 995 kelebihan lagi yang kita boleh guna~ :P
Jangan tunggu lagi untuk dapatkan produk nie..~
Produk ni laris D pasaran juga tau..




--------------------------------------------------------
Hubungi saya untuk pertanyaan dan pembelian produk :

 ANIE ADINIE VITAMINS STORE
ID : 950762
FB : WWW.FACEBOOK.COM/MOZA.ADINIE
PAGE: WWW.FACEBOOK.COM/ANIEADINIEVITAMINSSTORE
 PM:WWW.FACEBOOK.COM/MESSAGE/ANIEADINIEVITAMINSSTORE
 SMS|WHATSAPP : 010-7907731





KALAU AKU KAYA

Assalamualaikum..!!!

Jom pagi2 ni kita karoke!!!
Sambil karoke sambil kita tambah semangat2 kita d pagi hari..

Bisnes shaklee memerlukan kita kena sentiasa bersemangat!!
kalo kita DOWN @TIDAK BERSEMANGAT ..
macam mana nak guide newbie2 join bisnes shaklee nie kan...



 
http://youtu.be/E7Z8EoDsyjI 


Lirik lagu yang paling sy suka..!!!

[ALTIMET]
Aku nak gaya hidup aku berubah,
Alangkah indah kalo dah tak susah
Jadi pemilik bukan sewa rumah 
Makan tak habis minum tak sudah
Bil api air semua bayar awal
Tulis cek selamba tak risau batal
Masuk dalam bank semua melopong 
Dalam akaun banyak 0 0 0 0 0

[AWI RAFAEL]
Kalau aku kaya,
Hari-hari Hari raya
Bil-bil jiran keluarga 
aku belanja selamba
Kalau aku kaya
Aku beli segalanya
Bungkuskan semua
Hadiahkan pada mama

Semoga terhibur dengan lagu KALAU AKU KAYA...

Wednesday, 28 May 2014

1001 KELEBIHAN HANYA DENGAN SEBOTOL BASIC H

Assalam dan selamat malam semua..!!
hari ni nak kongsi2 dengan  anda semua kebaikkan basic H shaklee ni..
sangat2 jatuh cinta dengan basic H..
harganya tak lah terlalu murah tak lah terlalu mahal..
tapi mempunyai pelbagai kelebihan..




APA ITU BASIC H ??
•Basic H ialah pencuci Biodegrable dan tidak bertoksik keluaran shaklee pada tahun 1980.

Basic H mempunyai 1001 kegunaan untuk menanggani kotoran degil dan boleh digunakan bila2 masa sahaja..


Sesuai untuk membersihkan seribu macam jenis kotoran di rumah
  • Kepekatan berganda di mana 16 auns boleh dicairkan dengan 48 gelen air mampu memberi kuasa pembersihan yang hebat dan berkesan
  • Pencuci serbaguna yang berkesan untuk menanggalkan kotoran dan minyak pada sebarang permukaan yang boleh dicuci tidak kira di dalam atau di luar rumah
  • Dapat menanggalkan kotoran berminyak yang paling degil tanpa meninggalkan sebarang kesan minyak
  • Dua kali ganda lebih pekat daripada rumusan asal Basic H² dan hanya separuh diperlukan untuk muatan yang sama
  • Tidak perlu dibilas dan tidak meninggalkan kesan kotoran atau palitan
Sesuai untuk sebarang permukaan yang boleh dicuci sama ada di dalam atau di luar rumah:
  • Dinding
  • Permukaan dapur, jubin dan lantai
  • Peralatan
  • Periuk, besen, pinggan dan mangkuk
  • Tingkap dan cermin
  • Perkakas
  • Benda-benda diperbuat daripada kayu
  • Perabot (Sila pastikan anda tidak menggunakannya bagi membersihkan akuarium atau bekas cecair pencuci cermin)

Tahukah Anda?
Kebanyakan bahan pencuci serbaguna mengandungi toksin yang boleh meresap ke dalam badan melalui kulit atau sistem pernafasan. Bahan pelarut sintetik boleh mengganggu keseimbangan hormon. Bahan pelarut organik seperti butyl cellosolve merupakan sejenis neurotoksin dan bahan yang merengsakan hidung. Morfolin merupakan bahan toksin yang boleh merosakkan hati dan ginjal. Ammonia yang terkandung dalam bahan pencuci kaca merupakan sejenis bahan racun yang merengsakan kulit, mata dan sistem pernafasan. Pekatan Pencuci Super Organik BASIC H² tidak mengandungi bahan-bahan di atas mahupun bahan-bahan berbahaya yang lain.

Cara penggunaan untuk kesan lebih memuaskan 
Dapur, perkakas dapur, perabot, benda-benda yang diperbuat daripada kayu, dinding, keluli tahan karat, granit, marmar dan bilik mandi
Campurkan ¼ sudu teh dengan 16 auns air ke dalam penyembur Get Clean
Periuk, besen dan pinggan mangkuk
Campurkan ½ sudu teh dengan 1 gelen air

Tingkap dan cermin
Campurkan 1-2 titik dengan 16 auns air ke dalam penyembur Get Clean

Lantai
Campurkan 1 sudu teh dengan 1 gelen air

Kain benang biri-biri, nilon dan fabrik berkualiti tinggi
Campurkan ½ sudu teh dengan sebesen air suam


Perbezaan Shaklee

Selamat

  • Tidak bertoksik
  • Tanpa gas beracun
  • Tanpa bahan kimia berbahaya
  • Tanpa bahan pewangi
  • Lembut pada tangan
  • pH seimbang
  • Tanpa klorin
Berkesan
  • Berkesan untuk menanggalkan kotoran berminyak
  • Kepekatan berganda – 16 auns boleh dicairkan dengan 48 gelen air
  • Dua kali ganda lebih pekat daripada rumusan asal Basic H di mana hanya separuh diperlukan untuk muatan yang sama
Mesra Alam
  • Ramuan semulajadi yang diekstrak daripada jagung dan kelapa
  • Biorosot
  • Tanpa fosfat
  • Bungkusan yang boleh kitar semula
  • Tanpa bahan pewarna
  • Selamat untuk sistem septik dan pembentungan



* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.
(credit to mamafaiz)




Antara kegunaan Basic H


●Mencuci dan membersihkan sayur- sayuran,buah-buahan, ikan ,ayam,daging,makanan laut,mee basah dan sebagainya dari bahan awet.
●Mencuci dan membersihkan tempat dan peralatan memasak terutama bahagian berminyak, balik mandi, tandas,tangki,sinki,cermin tingkap, rak buku,almari ,lantai,alat permainan dan sebagainya.
●Mencuci badan ,tangan dan kaki dari kotoran seperti pijar lada,dakwat marker pen, minyak dan sebagainya.
●Menanggalkan gula-gula getah,dakwat pen dan sebagainya pada kain.
●Mengasah pisau
●Menghapuskan kutu di kepala
●Melecur akibat terkena minyak,air panas atau benda panas
●Menghindarkan dan membunuh serangga seperti lipas,nyamuk,semut,lalat dan sebagainya.
●Demam
●Sakit gigi
●Gatal-gatal pada badan
●Ulser mulut atau berbau mulut
●Penyubur tanaman dan pengembur tanah
●Menghilangkan daki dan karat pada barang kemas,jam dan banyak lagi.

Dan masih banyak lagi kegunaan-kegunaan lain yang ada pada Basic h...




                     ---------------------------------------------------------------
Hubungi lanjut untuk info berkaitan BASIC H

Anie Adinie vitamins Store
ID 950762
PM : www.facebook.com/message/AnieAdinieVitaminsStore
Sms/ whatsapp ke 010-7907731

Friday, 23 May 2014

TESTIMONI MEAL SHAKE SHAKLEE

Ibu mana yang tidak happy dengan perubahan anak..
Dahulu yang tidak mahu makan,
kini sendiri panggil minta makan..
Anak pun dah jarang2 selesma..
kalo dulu selesma sampai berminggu2..
Hati ibu mana yang tidak tersentuh kan...

Alhamdulilah..!!
Terima kasih meal shake..


TESTIMONI MEAL SHAKE






 ----------------------------------------------------------

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

* Sila hubungi saya utk sebarang pertanyaan dan pesanan:


Anie Adinie II
FB: www.facebook.com/moza.adinie
PAGE: www.facebook.com/AnieAdinieVitaminsStore
Sms/Whatsapp : 010-7907731


Monday, 19 May 2014

APA ITU SHAKLEE ..??

Asalam..
walaupun shaklee tengah hangat d pasaran sekarang,
tapi masih ada lagi orang yg tak tahu apa itu shaklee~

-----------------------



Pada tahun 1915, Pengasas Shaklee iaitu Dr. Forrest C.Shaklee, Sr., telah mencipta 'Vitalized Minerals' yang merupakan Multivitamin yang pertama di dunia.


Dan pada tahun 1956, beliau telah menubuhkan SHAKLEE CORPORATION yang merupakan syarikat jualan langsung pertama di dunia. Usaha beliau telah menjadikannya sebagai PELOPOR INDUSTRI NUTRISI dan KAEDAH PENGAGIHAN yang menawarkan FAEDAH dan KEUNTUNGAN kepada para PENGEDAR.




Falsafah Produk Shaklee


Selama lebih 50 tahun, generasi demi generasi telah bergantung pada Shaklee kerana telah membuat sesuatu yang berbeza dari yang lain iaitu mencipta produk yang SELAMAT dan terbukti BERKESAN.


Misi kami di Shaklee ialah memberikan kehidupan yang lebih baik dan sihat kepada sesiapa sahaja. Kami membantu dengan cara mengeluarkan produk-produk kesihatan yang terunggul dan anda akan rugi sekiranya tidak berkongsi dengan rakan-rakan mengenainya. Setiap produk yang kami keluarkan telah direka cipta untuk memperbaiki taraf kesihatan tanpa kompromi dan tidak merosakkan alam sekitar.

Apabila anda memilih Shaklee, yakinlah dengan tiga perkara – ia sentiasa SELAMAT, BERKESAN dan SEMULAJADI.






SHAKLEE memegang teguh pada 3 elemen ini


1) Sentiasa SELAMAT

2) Sentiasa BERKESAN
3) Sentiasa MESRA ALAM

SELAMAT


Saintis Shaklee mencari di seluruh dunia untuk sumber bahan-bahan semulajadi yang terbaik. Dan sebanyak lebih 350 ujian ke atas setiap bahan baru untuk logam berat, racun perosak atau mana-mana ratusan bahan cemar yang lain yang berbahaya. Seterusnya, setiap tahun, sebanyak 83,000 ujian kualiti untuk menjamin ketulenan dan keselamatan setiap produk.


Shaklee bebas dari bahan-bahan kimia berbahaya dan pewarna seperti di dalam gambar di bawah. Shaklee ALWAYS SAFE. 





Kami Menjamin Keselamatan Tanpa Tandingan:
Beberapa senarai TIDAK Shaklee:

TIDAK Mengandungi Paraben
TIDAK Mengandungi Triklosan
TIDAK Mengandungi Phthalates
TIDAK Mengandungi Sodium Natrium Lauril Sulfat (SLS)
TIDAK Mengandungi Sodium Natrium Lauryl Eter Sulfat (SLES)
TIDAK Mengandungi 1,4 Dioksana
TIDAK Mengandungi Glikol
TIDAK Mengandungi Bahan-bahan Cucian Organik yang ”Volatile”
TIDAK Mengandungi Asid Hidroklorik
TIDAK Mengandungi Ammonia
TIDAK Mengandungi Sodium Hidroksida
TIDAK Mengandungi Butyl Cellosolve
TIDAK Mengandungi Formaldehyde
TIDAK Mengandungi Bisfenol-A
TIDAK Mengandungi Petroleum Distillates
TIDAK Mengandungi Toulene
TIDAK Mengandungi Peluntur Warna
TIDAK Mengandungi Bahan Perisa
TIDAK Mengandungi Pewarna
TIDAK Mengandungi Lemak Trans
TIDAK Mengandungi Pemanis Tiruan
TIDAK Mengandungi Dakwat Toksin
TIDAK Mengandungi Bahan-bahan terlarang



BERKESAN

90 daripada 100 kertas kerja saintifik telah disiarkan di dalam jurnal dan membuktikan keberkesanan produk Shaklee. Shaklee juga telah melaburkan lebih daripada USD300 juta dalam ujian klinikal, penyelidikan dan pembangunan

'Landmark Study 2007', iaitu kerjasama dengan Universiti UC Berkeley telah menjalankan kajian di mana individu yang mengambil suplemen Shaklee mempunyai tahap kesihatan yang baik.
Sejumlah 54 pingat emas, 20 pingat perak , 8 pingat gangsa dimiliki atlet adalah dijana oleh Shaklee.
7 kali majalah LIFE, 25 pengembaraan Terhebat sepanjang masa juga dijana oleh Shaklee.
Bahkan, ramai Atlet Kelas Dunia seperti Gary Hall Jr, 30 pingat emas dan 31 pemegang rekod dunia, Tiger Woods, pemain golf dan juara dunia, Carly Piper, pemenang pingat emas termuda (2004) dan ramai lagi juga memilih SHAKLEE sebagai suplemen mereka.

MESRA ALAM

Dr Forrest SHAKLEE :

‘Syarikat kami mempunyai prinsip hidup harmoni dengan alam semulajadi’



merupakan syarikat pertama di dunia yang diiktiraf sebagai Climate Neutral™ di mana kami telah meneutralkan pengeluaran karbon tanpa menjejaskan alam sekitar. 
Shaklee merupakan penerima anugerah alam sekitar yang berprestij bagi anugerah-anugerah berikut:

800,000 pokok – a million trees

Mengitar semula lebih 1,000,000 pauns kertas kadbod

Menghapuskan 10,200,000 pauns sampah pembungkusan

Menghapuskan 23,000,000 pauns gas rumah hijau


2008: Anugerah Stevie bagi Program Tanggungjawab Korporat Terhadap Alam Sekitar Terbaik

2007: Anugerah Rekabentuk Organisasi Hijau Global Amerika

2003: Anugerah Kecemerlangan Alam Sekitar Kebangsaan daripada Persatuan Alam Sekitar

Professional Kebangsaan

2002: Anugerah Agensi Melindungi Alam Sekitar bagi Perlindungan Climate

2001: Anugerah Kepimpinan Gabenor Ekonomi dan Alam Sekitar- Sijil Penghargaan
daripada Agensi Perlindungan Alam Sekitar California
-----------------------------------------------------------------
BOLEH HUBUNGI SY JIKA BERMINAT NAK TAHU LEBIH LANJUT PRODUK SHAKLEE

ANIE ADINIE 
FB: www.facebook.com/moza.adinie
PAGE: www.facebook.com/AnieAdinieVitaminsStore
SMS/WHATSAPP : 010-7907731

Wednesday, 14 May 2014

ANAK GENIUS DAN PINTAR DENGAN SET PINTAR SHAKLEE

Assalam~
Gabungan meal shake dan omega guard adalah set pintar~
Ramai ibu bapa yang mengharap kesihatan anak mereka dalam keadaan baik,
Ramai ibu bapa yang mahu anak mereka pintar,masih tercari2 suplement yang sesuai dengan mereka...
Sebagai ibu bapa mesti kita mahukan yang terbaik untuk anak,membesar dengan sihat,membesar dalam keadaan aktif dan sangat pintar untuk menjadi orang yang berguna kelak.




Antara kebaikkan yang ada pada set pintar shaklee ni :

1) Mealshakes
  1. Minuman berperisa vanila yang lazat dan disukai anak-anak
  2. Mengandungi 19 vitamin dan mineral penting
  3. Rendak lemak dan rendah glisemik
  4. Sumber protein dan kalsium
  5. Sesuai untuk hidangan sarapan pagi dan sebelum tidur
  6. Sesuai bukan sahaja untuk kanak-kanak tetatpi... Ibu menyusu yang mahu menguruskan badan, Ibu hamil yang mengalami alahan dan sukar untuk makan hidangan yang lengkap dan seimbang, Mereka yang mengalami masalah untuk menelan vitamin dalam bentuk pil dan Warga tua
  7. Setiap bancuhan Meal Shake memberikan satu pertiga daripada US RDA dengan 19 vitamin/ galian yang diperlukan bersama dengan protein, galian dan 3gm serat. Ia adalah pemakanan tambahan yang lengkap.


2) Omega Guard
  1. Minyak ikan yang paling tulen mengandungi 7 jenis asid Omega 3 termasukEPA, DHA, ALA
  2. Membantu tumbesaran, perkembangan dan fungsi otak
  3. Meningkatkan daya ingatan dan pembelajaran
  4. Meningkatkan sistem imunisasi
  5. Menapis segala virus dan bacteria daripada badan.
  6. Kanak-kanak yang mengambil Omega-3 sedari kecil dapat mengurangkan jangkitan pernafasan.


 ---------------------------------------------

PERTANYAAN , TEMPAHAN , PEMBELIAN DAN KONSULTASI 
BOLEH HUBUNGI SY DI: 

ANIE
ID: 950762
FB: www.facebook.com/moza.adinie
PAGE: www.facebook.com/AnieAdinieVitaminsStore
SMS/WHATSAPP :010-7907731


"MEMBERI YANG TERBAIK UNTUK ANAK ANDA KETIKA MASIH KECIL LAGI"

ATASI MASALAH SELERA MAKAN ANAK ANDA

Assalam dan selamat malam~
Ramai ibu2 yang mempunyai  masalah2 terhadap anak-anak yang tidak mahu makan !!
tidak suka makan !! apatah lagi makan sayur lagi lah mereka tak suka...mereka paling suka kepada benda2 manis ni..anak yang mula membesar mula memilih makanan..kekadang smpi ada yang nak mengejar2 nak beri anak makan,sebab betul2 anak mereka tidak mau makan...

Tp ALhamdulilah setelah d perkenalkan MEAL SHAKE ni pada ibu2 banyak yang berjaya mengatasi masalah anak2 mereka~
Meal shake ni mempunyai pelbagai kelebihan~bukan hanya setakat mengatasi masalah anak yang tidak berselera makan tapi mampu meningkatkan sistem imun anak-anak seperti anak yang sembelit,dan sebagainya~






Jika di lihat pada kandungan meal shake ,ada banyak vitamin yang terkandung dalam meal shake ni, ada 19 jenis gabungan vitamin dan mineral  yang amat di perlukan oleh kanak-kanak untuk tumbesaran dan aktiviti harian.Bukan hanya atasi masalah selera makan anak-anak tapi untuk tingkatkan  kesihatan anak-anak dan sebagainya..


Jangan ambil mudah masalah anak-anak yang tidak berselera makan,ini akan menganggu proses pembesaran ,sistem imunisasi badan yang lemah juga mengganggu perkembangan minda..Meal shake sesuai d ambil anak berusia 1 tahun ke atas. Jadikan sebagai makanan tambahan yang terbaik untuk anak dan seisi keluarga anda. In sha Allah ini adalah pelaburan yang terbaik untuk anak-anak.

----------------------------------------------------

Pertanyaan , tempahan , konsultasi percuma boleh hubungi sy di:

Nama: Anie Adinie 
ID : 950762
FB : www.facebook.com/moza.adinie
Page: www.facebook.com/AnieAdinieVitaminsStore
Sms/whatsapp : 010-7907731


Tuesday, 13 May 2014

KEBAIKKAN DAN KELEBIHAN MEAL SHAKE SHAKLEE YANG SANGAT HEBAT

Asalam ~
Selamat malam~
memandangkan bulan ni promosi MEAL SHAKE
Nak lah juga cerita tentang kehebatan produk nie~
Dari nama je pun suda menarik kan..kan..

kalo nak tahu dalam gambar ni lah meal shake ~
tgk gambar je pun mesti dah tak sabar nak beli kan~hihihi



APA ITU MEAL SHAKES? 

Meal Shakes adalah dari sumber protein yang mempunyai hidangan lengkap dan asid amino serta pelbagai nutrisinya yang mudah diserap ke dalam tubuh dari peringkat bayi hingga ke dewasa. Ia diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi dan tidak berbahaya untuk digunakan harian.




ANTARA KEBAIKKAN MEAL SHAKE IALAH : 
  • rasa vanila yang menjadi kegemaran kanak-kanak
  • sesuai untuk kanak-kanak berumur 1 tahun keatas 
  • sesuai untuk seisi keluarga
  • Boleh menjadi instant sahur meal/ breakfast sekeluarga
  • Rendah lemak namun kaya dengan 19 vitamin utama, protein, fiber dan mineral sertakalsium yang penting untuk tumbesaran kanak-kanak.
  • Meal Shakes memberikan tenaga dan menguatkan sistem imun kanak-kanak
  • Memberikan kecergasan dan meningkatkan kesihatan
  • Mengurangkan eczema kepada kanak-kanak dan juga orang dewasa
  • Meningkatkan selera makan anak
  • Jika anak yang kerap demam lazimnya akan kembali sihat lebih cepat daripada biasa
  • Pilihan terbaik buat mereka yang tidak pandai telan supplement berbentuk "tablet"
  • menangani masalah sembelit pada kanak-kanak
  • amat bagus untuk kanak-kanak yang obesiti 
7 SEBAB KENAPA ANDA PATUT CUBA MEAL SHAKES SHAKLEE 
  • Nutrisi lengkap dengan 24 jenis Vitamin & Mineral
  • Kaya dengan Protein yang membantu menyihatkan sel-sel dan membekalkan nutrisi kepada sel tubuh 
  • Mengandungi Vitamin A, C, E, Zink, Selenium sebagai antioksidan
  • Mengandungi Vitamin B yang lengkap, Zat Besi untuk membentuk sel darah merah yang sihat dan sekaligus menghasilkan kulit yang lebih cantik
  • Mengandungi Asid Folik, Biotin, Kalsium dan Magnesium untuk membina tulang dan sel-sel untuk proses membesar
  • Kaya dengan serat larut yang membantu menyingkirkan lemah berlebihan daripada perut dan usus
  • Minuman multivitamin perasa vanilla yang lazat, tanpa sebarang pewarna dan gula tiruan.


SIAPA YANG SESUAI?

Meal Shakes Shaklee dihasilkan untuk semua golongan :-
  • bayi
  • pelajar
  • kanak-kanak yang sedang membesar
  • ibu mengandung
  • para atlet
  • vegetarian
  • orang sakit
  • orang yang sibuk berkerja
  • orang yang selalu mengamalkan makanan segera


      
    HARGA :
    1 CANISTER -RM113.75 
    TEMPOH GUNA- 2-4 BULAN

------------------------------------



SEBARANG TEMPAHAN,PERTANYAAN,KONSULTASI 
MEAL SHAKE BOLEH  HUBUNGI SAYA SID TERHEBAT ANDA: 

ID : 950762
SMS / WHATSAPP KE 010-7907731


MACAM MANA NAK DAPATKAN KEAHLIAN SHAKLEE FREE ..!!



Assalam dan selamat malam semua~
semua tahu kan apa itu SHAKLEE ..???
mesti ada yang tertanya-tanya macam mana nak join shaklee~
tapi banyak yang nak join free je~

macam best je kan,siapa yang tak nak nak join secara percuma kan..

tapi join secara percuma ada syarat iaitu:


CARA JOIN MEMBER SHAKLEE SECARA PERCUMA IALAH:


pembelian produk sebanyak 200uv dlm satu resit yang bersamaan dengan RM650. barulah anda layak utk keahlian percuma..selain itu..anda jugak akan dapat CASH BONUS (rm30++)..dapat lg penjimatan dlm pembelian produk rm100+

Sekarang ni kan bulan promosi utk produk mealshake..so utk jadi ahli percuma...boleh la anda membeli Mealshakes BUY 6 FREE 1 tu... dan tambah 1 jar meal shake lagi untuk cukupkan uv(unit value) sehingga 200 point uv...bestkan....dapat keahlian percuma ,dapat bonus bulan hadapan n dapat produk lagi dgn harga ahli....

atau

klau anda beli 2 botol vivix atau 3 kotak colagen powder Shaklee anda jugak layak utk dapatkan FREE MEMBERSHIP ni....


Mudah kan? Shaklee bukan macam MLM yang lain, yang mana downline sibuk kerja tapi upline goyang kaki. Dalam Shaklee sistemnya telus, siapa usaha dia dapat hasilnya.


Jangan berfikir lagi, Jom sertai kami!! Anda memilih jalan yang betul kerana kami akan bimbing dari ZERO to HERO!


Memang berbaloi-baloi...untung yer join Shaklee nie...sebab sistem yg telus..siapa berusaha pasti dapat ganjaran..



jangan tunggu lagi,join Group jutawan vitamin sekarang ni,





-------------------------------------------

hubungi sy untuk konsultasi percuma:

Nama : Anie Adinie II
ID :950762
sms/whatsapp :010-7907731
pm : www.facebook.com/message/AnieAdinieVitaminsStore


~JANA PENDAPATAN DENGAN SHAKLEE, 
IN SHA ALLAH JIKA KITA BERUSAHA PASTI KITA AKAN BERJAYA~


Tuesday, 6 May 2014

SET PENAMBAHAN BERAT BADAN SHAKLEE

Assalamualaikum~
Hari ni nak share sikit tentang set penambahan berat badan shaklee..

----------------------------------------

Sebenarnya tak semua orang nak kurus...ada yang kurus nak sedikit gemuk dan berisi. Ramai yang tanya pasal slimming set..kalo nak tau produk slimming ni banyak berada d pasaran malaysia ni..tapi jangan tak tau ada juga yang bertanya tentang cara nak tambah berat badan.



Banyak produk dijual di Malaysia untuk menambah berat badan... tapi semuanya selamat ker? berkesan ker?
Apa kata anda cuba produk Shaklee ni. Ia dijamin selamat dan halal..
Untuk tambah berat badan, anda hanya perlu ambil
VitaLea, B Complex dan Meal Shakes.



 


Apa definisi kurang berat badan?
Individu yang mempunyai berat badan 15-20% kurang bagi ketinggian atau umur.

Sebab kenapa gagal tambahkan berat badan?

1) makanan yang diambil tidak sempat diproses menjadi nutrien yang boleh digunakan oleh tubuh secara 100% sepenuhnya disebabkan oleh kadar metabolisme yang cepat. Ini menyebabkan nutrien dibuang begitu sahaja dengan sia- sia.

2) pengambilan makanan yang sedikit ( makan sedikit sahaja dah rasa kenyang). Perut tidak dapat menampung pengambilan makanan dalam kuantiti yang banyak disebabkan telah menjadi kebiasaan makan sedikit sahaja.

Adakah Anda telah berusaha untuk tambah berat badan sebelum ini? Telah menghabiskan ratusan ringgit dengan membeli produk- produk weight gain yang ada di pasaran tetapi hasilnya tidak seperti yang anda harapkan??

Beralihlah kepada SET WEIGHT GAIN dari shaklee...Yakin anda akan berpuas hati mengunakannya!!

 

Kebaikkan set penambahan berat badan:

*Meal Shake - membekalkan 35% atau lebih nilai harian bagi 19 vitamin dan mineral yang penting. Sumber yang kaya kalsium, fiber dan protein. Rasanya sedap macam milk shake kat McD.

*Vitamin B complex - mengandungi 8 jenis vitamin B yang penting untuk badan. mengawalatur kadar metabolisme dalam badan, menggalakkan kesihatan sistem kardiovaskular, mengurangkan rasa letih, tekanan perasaan dan meningkatkan sistem pertahanan badan.

*Vitalea - membekal 23 jenis vitamin penting bersama iron yang sangat penting dalam pembentukan sel darah merah. Banyak membantu mencantikkan kulit wajah, kuku yang licin, rambut yang kuat dari segi akarnya, membantu mencegah penyakit tiroid@ beguk(penyakit tiroid ini terjadi kebiasaannya kerana kekurangan iodin dan ini terdapat di dalam vitalea kita), supplement penting untuk diet atau slim yang mana walau kita kurang makan namun pengambilan vitalea ni banyak membantu memberi badan rasa bertenaga, tidak lesu dan menjadikan kulit yang sentiasa tegang, mengelak pitam dan pening.


 Dapatkan berat badan ideal anda!!
-----------------------------------
Hubungi sy untuk konsultasi percuma,

NAMA: Anie Adinie

ID :950762
FB :www.facebook.com/moza.adinie
PAGE : www.facebook.com/AnieAdinieVitaminsStore
SMS | WHATSAPP ; +6010-7907731

Popular Posts

Translate