ANIE ADINIE VITAMINS STORE

Tuesday, 13 May 2014

MACAM MANA NAK DAPATKAN KEAHLIAN SHAKLEE FREE ..!!



Assalam dan selamat malam semua~
semua tahu kan apa itu SHAKLEE ..???
mesti ada yang tertanya-tanya macam mana nak join shaklee~
tapi banyak yang nak join free je~

macam best je kan,siapa yang tak nak nak join secara percuma kan..

tapi join secara percuma ada syarat iaitu:


CARA JOIN MEMBER SHAKLEE SECARA PERCUMA IALAH:


pembelian produk sebanyak 200uv dlm satu resit yang bersamaan dengan RM650. barulah anda layak utk keahlian percuma..selain itu..anda jugak akan dapat CASH BONUS (rm30++)..dapat lg penjimatan dlm pembelian produk rm100+

Sekarang ni kan bulan promosi utk produk mealshake..so utk jadi ahli percuma...boleh la anda membeli Mealshakes BUY 6 FREE 1 tu... dan tambah 1 jar meal shake lagi untuk cukupkan uv(unit value) sehingga 200 point uv...bestkan....dapat keahlian percuma ,dapat bonus bulan hadapan n dapat produk lagi dgn harga ahli....

atau

klau anda beli 2 botol vivix atau 3 kotak colagen powder Shaklee anda jugak layak utk dapatkan FREE MEMBERSHIP ni....


Mudah kan? Shaklee bukan macam MLM yang lain, yang mana downline sibuk kerja tapi upline goyang kaki. Dalam Shaklee sistemnya telus, siapa usaha dia dapat hasilnya.


Jangan berfikir lagi, Jom sertai kami!! Anda memilih jalan yang betul kerana kami akan bimbing dari ZERO to HERO!


Memang berbaloi-baloi...untung yer join Shaklee nie...sebab sistem yg telus..siapa berusaha pasti dapat ganjaran..



jangan tunggu lagi,join Group jutawan vitamin sekarang ni,





-------------------------------------------

hubungi sy untuk konsultasi percuma:

Nama : Anie Adinie II
ID :950762
sms/whatsapp :010-7907731
pm : www.facebook.com/message/AnieAdinieVitaminsStore


~JANA PENDAPATAN DENGAN SHAKLEE, 
IN SHA ALLAH JIKA KITA BERUSAHA PASTI KITA AKAN BERJAYA~


2 comments:

Ida Ifaz said...

Keahlian free memang menjimatkan. Pengalaman saya yang mendaftarkan ahli baru, bila mereka mendapat keahlian free, secara tidak langsung, mereka dah boleh merasa bonus pertama walaupun tiada niat untuk berbisnes.

Anie Adinie Vitamins Store said...

Betul..walaupun hanya untuk kegunaan sendiri tak disangka-sangka juga mereka layak untuk mendapat bonus daripada belian mereka..bonus yg mereka dapat boleh pusing balik untuk beli vitamin kegemran mereka kan ..

Popular Posts

Translate