ANIE ADINIE VITAMINS STORE

Tuesday, 6 May 2014

SET PENAMBAHAN BERAT BADAN SHAKLEE

Assalamualaikum~
Hari ni nak share sikit tentang set penambahan berat badan shaklee..

----------------------------------------

Sebenarnya tak semua orang nak kurus...ada yang kurus nak sedikit gemuk dan berisi. Ramai yang tanya pasal slimming set..kalo nak tau produk slimming ni banyak berada d pasaran malaysia ni..tapi jangan tak tau ada juga yang bertanya tentang cara nak tambah berat badan.



Banyak produk dijual di Malaysia untuk menambah berat badan... tapi semuanya selamat ker? berkesan ker?
Apa kata anda cuba produk Shaklee ni. Ia dijamin selamat dan halal..
Untuk tambah berat badan, anda hanya perlu ambil
VitaLea, B Complex dan Meal Shakes.



 


Apa definisi kurang berat badan?
Individu yang mempunyai berat badan 15-20% kurang bagi ketinggian atau umur.

Sebab kenapa gagal tambahkan berat badan?

1) makanan yang diambil tidak sempat diproses menjadi nutrien yang boleh digunakan oleh tubuh secara 100% sepenuhnya disebabkan oleh kadar metabolisme yang cepat. Ini menyebabkan nutrien dibuang begitu sahaja dengan sia- sia.

2) pengambilan makanan yang sedikit ( makan sedikit sahaja dah rasa kenyang). Perut tidak dapat menampung pengambilan makanan dalam kuantiti yang banyak disebabkan telah menjadi kebiasaan makan sedikit sahaja.

Adakah Anda telah berusaha untuk tambah berat badan sebelum ini? Telah menghabiskan ratusan ringgit dengan membeli produk- produk weight gain yang ada di pasaran tetapi hasilnya tidak seperti yang anda harapkan??

Beralihlah kepada SET WEIGHT GAIN dari shaklee...Yakin anda akan berpuas hati mengunakannya!!

 

Kebaikkan set penambahan berat badan:

*Meal Shake - membekalkan 35% atau lebih nilai harian bagi 19 vitamin dan mineral yang penting. Sumber yang kaya kalsium, fiber dan protein. Rasanya sedap macam milk shake kat McD.

*Vitamin B complex - mengandungi 8 jenis vitamin B yang penting untuk badan. mengawalatur kadar metabolisme dalam badan, menggalakkan kesihatan sistem kardiovaskular, mengurangkan rasa letih, tekanan perasaan dan meningkatkan sistem pertahanan badan.

*Vitalea - membekal 23 jenis vitamin penting bersama iron yang sangat penting dalam pembentukan sel darah merah. Banyak membantu mencantikkan kulit wajah, kuku yang licin, rambut yang kuat dari segi akarnya, membantu mencegah penyakit tiroid@ beguk(penyakit tiroid ini terjadi kebiasaannya kerana kekurangan iodin dan ini terdapat di dalam vitalea kita), supplement penting untuk diet atau slim yang mana walau kita kurang makan namun pengambilan vitalea ni banyak membantu memberi badan rasa bertenaga, tidak lesu dan menjadikan kulit yang sentiasa tegang, mengelak pitam dan pening.


 Dapatkan berat badan ideal anda!!
-----------------------------------
Hubungi sy untuk konsultasi percuma,

NAMA: Anie Adinie

ID :950762
FB :www.facebook.com/moza.adinie
PAGE : www.facebook.com/AnieAdinieVitaminsStore
SMS | WHATSAPP ; +6010-7907731

No comments:

Popular Posts

Translate