ANIE ADINIE VITAMINS STORE

Wednesday, 29 October 2014

LEBIH MUDAH MEMBELI PRODUK KEGEMARAN MENGUNAKKAN SISTEM ESELL


Alhamdulillah Shaklee memperkenalkan sistem pembelian secara online memudahkan customer di luar sana untuk membeli produk shaklee kegemaran mereka dengan mudah...hanya sekali klik sahaja customer boleh memulakan urusan membeli dengan mudah. Sistem esell memudahkan semua customer shaklee..dan produk terus dihantar pada anda.

Apa yang anda perlukan untuk pembelian melalui ESELL :
-Komputer /hp yang boleh online
-Kad debit /Kad kredit 
(untuk kad debit pastikan anda telah aktifkan pembelian online dan pertukaran had limit kad debit)


CARA-CARA PEMBELIAN MELALUI ESELL


 1.Anda hanya perlu tekan "pembelian melalui sistem esell KLIK SINI" di setiap enty saya ..Contoh sistem ESELL untuk "SET PENAMBAH TENAGA"


2.Selepas klik anda akan dapat seperti paparan di atas, Anda hanya perlu klik AGREE


3.Anda akan dapat lihat pada paparan seterusnya, iaitu senarai produk "SET PENAMBAH TENAGA" ,klik mana produk yang kita mahu ,kalo mahu semua tick semua, tetapi jika mahu 1 item jak hanya perlu tick 1 sahaja.Jumlah juga boleh di ubah, nak 1 or 2 botol ...setelah selesai kita klik CHECKOUT.


4.Kemudian anda perlu isi maklumat untuk proses penghantaran.Pastikan ia tepat.



5.Paparan ini akan keluar untuk pengesahan sekali lagi,Sila periksa sekali lagi maklumat yang anda berikan.kos penghantaran Rm10 bagi semenanjung dan RM20 bagi sabah sarawak .


6.Paparan untuk pembayaran.Masukan maklumat debit kad/kredit kad untuk meneruskan pembelian



7.Akhir sekali anda akan terima salinan pembelian untuk dihantar terus ke email anda. Proses penghantaran mengmbil masa 1-3 hari waktu bekerja untuk sampai pada anda mengikut lokasi anda..Di harap anda sabar menunggu. 



Macam mana mudah kan ? Betul-betul hanya di hujung jari je..!!
Nak top up bila vitamin dah habis pun boleh..bila-bila waktu boleh..
Jika anda ada masalah mengunakkan sistem ESELL boleh terus hubungi sy..



PEMBELIAN , PERTANYAAN DAN KONSULTASI HUBUNGI :

ANIE ADINIE 
SMS/WHATSAPP 010-7907731

2 comments:

norhayati suaib said...

Sekarang memang mudah untuk siapa sahaja membeli produk shaklee

Anie Adinie Vitamins Store said...

Betul ..semuanya d hujung jari kan

Popular Posts

Translate