ANIE ADINIE VITAMINS STORE

Wednesday, 30 November 2016

Aktiviti musim cuti sekolah ..apa aktivti masa cuti korang ??


Assalamualaikum 

Apa aktiviti yang korang plan musim cuti sekolah ne??? 
Apa yang korang Dan anak-anak plan??



Sy sebenarnya belum ada anak yang mau di tunggu cuti sekolah..lagi-lagi kerja sendiri,so flaxible time nak jalan-jalan or bercutikan  ..
Anak buah ? 
Lagi lah belum ada...hehehehehe..
Kasih ULANG TAYANG (throwback sikit) aktiviti sy musim cuti ketika masih bersekolah lah kan ...

Waktu bersekolah dulu...
Cuti sekolah yang paling ditunggu²..hehehe ..
Sebab boleh bercuti,bermain dan boleh bangun lewat..Dan paling best kena bawa jalan² oleh mak ayah.
Nak bercuti jauh² Mak n ayah bukan orang senang..tapi Alhamdulillah mak ayah berusaha buat kami happy.Bawa kami jalan2 p kk ,p sandakan , p tawau,p kudat dan banyak lagi(kira semua daerah di sabah dah pegi)...bawa kami round² tmpat2 cantik..Asal dah bawa berjalan kira bersyukur dan happy suda lah time tu..Syukur Alhamdulillah
Dan paling kami suka bila ada aktiviti mandi-manda & makan-makan..hahaha..Kami selalu plan p KOLAM AIR PANAS PORING sebab sana boleh mandi n boleh makan sekali ...Siap boleh BBQ tau ...(sekarang dah tak boleh sebab Orang matt salleh selalu nampak and complain..kira mcm pencemaran katanya)..kira berpicnic lah tue :)
indahnya Kenangan² lalu kan 
itulah kisah sy ketika musim cuti sekolah dulu..
Tapi sekarang bila suda besar,masing2 suda habis study,masing2 ada life masing² aktiviti mcm ne semakin kurang suda..
Semua masing² sibuk.
Nak berkumpul pun paling2 kena yang ada perayaan atau kenduri kendara kan ..

Pesanan sy pada semua mak ayah di luar sana..jika yang suda ada anak luangkan masa untuk anak²,biarpun sekejap tapi itu akan menjadikan kenangan manis untuk anak² di masa akan datang.
Abadikan kenangan yang indah bersama 


#9gemilang
#Tsunamishaklee
#PengedarshakleeRanau
#Pengedarshaklee_Ranau
#Anie_0107907731
#Ceritashaklee_AnieAdinie

------------------------------------------------
PEMBELIAN,PERTANYAAN & KONSULATASI 
HUBUNGI:

ANIE ADINIE VITAMIN STORE
SMS/WHATSAPP :010-7907731

No comments:

Popular Posts

Translate